Help for English

Výsledky soutěže o seriál BATTLESTAR GALACTICA

Komentáře k článku: Výsledky soutěže o seriál BATTLESTAR GALACTICA

tak zas nic

:-(
ale vitezum gratuluji.. 8-)

Jéééé :-D Děkuju moc a gratuluju millli a dunadan21

Odkaz na příspěvek Příspěvek od gothsweeting vložený před 16 lety

Re:

Tentokrát to není 3/3, ale „jenom“ 1/3, že? :-))
Gratuluju! (všem samozřejmě)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petr Švarc vložený před 16 lety

Re:

Tentokrát to není 3/3, ale „jenom“ 1/3, že? :-))
Gratuluju! (všem samozřejmě)

Re: Re:

Tomu moc nerozumím…

gratuluju

tak zase nic, ale dobře mi tak, neměla jsem to všechno dobře, takže příště, :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od gothsweeting vložený před 16 lety

Re:

gothsweeting, dekuji za gratulaci a take moc moc gratuluji k vyhre :) millli, Tobe samozrejme patri gratulace take :) Diky moc za skvelou soutez.

Congratulation

My congratulation to all :-)

Mr. Vít, I am sorry but your website, during the competitiom, is very dangerous. On Thursday I cooked beens and while I checked my ansvers, beens were quite black. I had to waste it even with saucepot :oops: But I thank you very much for your work with us and with your website.

Taky se přidávám ke gratulaci, nejdřív jsem byla kapku zklamaná, že jsem nevyhrála, ale když jsem si přečetla správné odpovědi, tak mi je jasné že jsem nejspíš ani nepostoupila do losování, moje odpověď na otázku č. 5 „Because BG was lucky“ asi nebyla uznaná 8-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od babip2aj vložený před 16 lety

Taky se přidávám ke gratulaci, nejdřív jsem byla kapku zklamaná, že jsem nevyhrála, ale když jsem si přečetla správné odpovědi, tak mi je jasné že jsem nejspíš ani nepostoupila do losování, moje odpověď na otázku č. 5 „Because BG was lucky“ asi nebyla uznaná 8-)

Re:

Ve slosování byli všichni. Dělám to tak, že vylosuju a potom zkontroluju, jestli dotyčný má správně zodpovězené otázky, a pokud ne, losuji dál. Bohužel už časově nezvládám detailně číst všechny soutěžní příspěvky, soutěžících je již vždy poměrně hodně.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Re: Re:

Tomu moc nerozumím…

Re: Re: Re:

Jak gothsweeting pravidelně prochází testy na 10/10 či 15/15, tak jsem se pokusil o vtip v tom smyslu, že tentokrát si odnáší „pouze jedinou cenu ze tří“.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petr Švarc vložený před 16 lety

Re: Re: Re:

Jak gothsweeting pravidelně prochází testy na 10/10 či 15/15, tak jsem se pokusil o vtip v tom smyslu, že tentokrát si odnáší „pouze jedinou cenu ze tří“.

Re: Re: Re: Re:

:-D Hahha, už chápu!

Gratuluji

Gratuluji všem výhercům :) V soutěži byly dosti zapeklité otázky a než jsem se vždy zorientovala, tak to chvili trvalo. Presto to byla skvela zabava :)

Tak to zase nevyšlo, ale nevadí. Posílám velkou gratulaci všem výhercům.

„Funny thing“ je, že se mi podařilo odpovědět správně i na 10. otázku, která mi unikla. Jen tak ze srandy jsem tam napsal Starbuck a vyšlo to. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Pavel vložený před 16 lety

Tak to zase nevyšlo, ale nevadí. Posílám velkou gratulaci všem výhercům.

„Funny thing“ je, že se mi podařilo odpovědět správně i na 10. otázku, která mi unikla. Jen tak ze srandy jsem tam napsal Starbuck a vyšlo to. :-)

Re:

:-D

Marku, rad bych Vam podekoval za zaslanou vyhru. V patek jsem si ji vyzvedl na poste a stacila sobota, abych si na tomto serialu vypestoval slusnou miru zavislosti :) Jeste jednou moc moc diky.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.