výborný
Nejen tento test, ale celý web!!
Díky
Komentáře k článku: Some / any / no
výborný
Nejen tento test, ale celý web!!
Díky
testík super
jen moje vědomostijsou na tom hůř
Je to paráda, je to bomba… chyba je na mém přijímači ;o))
Tohle bych měla asi procvičovat.
Úspešnosť
Prečo sa tento test nezarátal do profilu a nieje uvedená percentuálna úspešnosť?…škoda
Úspešnosť
Prečo sa tento test nezarátal do profilu a nieje uvedená percentuálna úspešnosť?…škoda
Re: Úspešnosť
Je to starší test dělaný jinou technologií. Ještě jsme je všechny nepřevedli do nového formátu. Práce je veľa, času málo.
whatever
Plavu si ani nevím jak a tak se ptám, bylo by možné použít: I need to work. I could do whatever. ?? To anything ve významu cokoliv mi nějak neleze do hlavy…
whatever
Plavu si ani nevím jak a tak se ptám, bylo by možné použít: I need to work. I could do whatever. ?? To anything ve významu cokoliv mi nějak neleze do hlavy…
Re: whatever
I COULD DO WHATEVER je hodně hovorové. I COULD DO ANYTHING je úplně v pořádku. Ale je to to samé, ve většině případů.
NO
We had to stay at my friend because there was ___no__ taxi.
Rada by som vedela ci by tam mohlo byt: there wasn´t taxi.
Ale uz mne samej to znie cudne- Len si neviem zvyknut na pouzivanie zaporu
NO…iba na NOT.
NO
We had to stay at my friend because there was ___no__ taxi.
Rada by som vedela ci by tam mohlo byt: there wasn´t taxi.
Ale uz mne samej to znie cudne- Len si neviem zvyknut na pouzivanie zaporu NO…iba na NOT.
Re: NO
před TAXI by potom byl člen. There was NO taxi zdůrazňuje, že tam žádný taxík nebyl.
100%-tak je to v pohodě.
lolut
lehký-100%
no mám 2 chyby, to stěmi penězy jsem fakt nevěděl…
Super testík,vidím,že mám stále mezery…
mám radost, test se mi povedl
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.