OMG THIS IS GREAT
Tnaxs a lot mate :o
Komentáře k článku: Listen to English - learn English!
OMG THIS IS GREAT
Tnaxs a lot mate :o
nová slovíčka
Předem se omlouvám, jestli někomu přijde tento dotaz zbytečný, ale mám problém s vyhledáváním nových slovíček, která se převážně týkají internetu např. podcast, flickr, dlouho jsem nemohla najít, jak se řekne zavináč atd., v klasických internetových slovnících (seznam, centrum) jsem je nenašla, mám výkladový, ale přece jen už má taky nějaký rok za sebou, tak nevím jestli investovat do nového, nebo jestli někdo neví o nějakém odkazu, možná by bylo fajn věnovat článek těmto novým frázím, slovíčkám týkajícíh se internetu nebo počítače. Dík za stránky – jsou bezvadný.
nová slovíčka
Předem se omlouvám, jestli někomu přijde tento dotaz zbytečný, ale mám problém s vyhledáváním nových slovíček, která se převážně týkají internetu např. podcast, flickr, dlouho jsem nemohla najít, jak se řekne zavináč atd., v klasických internetových slovnících (seznam, centrum) jsem je nenašla, mám výkladový, ale přece jen už má taky nějaký rok za sebou, tak nevím jestli investovat do nového, nebo jestli někdo neví o nějakém odkazu, možná by bylo fajn věnovat článek těmto novým frázím, slovíčkám týkajícíh se internetu nebo počítače. Dík za stránky – jsou bezvadný.
Re: nová slovíčka
Článek na toto téma připravím. Zavináč v e-mailech se čte jako ‚AT‘.
taky moc diky za odkaz,je fakt užitečnej:)
Dívám se na dotaz, který je poměrně starý, tak si dovolím odpovědět, jedná se o anglickou angličtinu. Jinak děkuji moc za výborný odkaz, moc mi články pomáhají, jak k naučení nových slovíček tak i k naposlouchání angličtiny
To Jesterka
Je to na hlavní stránce, jak začíná sloupek Welcome…, tak dole pod úvodem je odkaz na zasílání e-mailem. Snad jsem to popsala pochopitelně.
Ahoj, tyhle super stránky už patrně nefungují, že… (?) :/
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.