2 zásahy
Já zatím dva zásahy Ale je to fajn soutěž, příjemná změna
Komentáře k článku: Soutěž o seriál DAWSON'S CREEK
2 zásahy
Já zatím dva zásahy Ale je to fajn soutěž, příjemná změna
otazka
zaujimalo by ma aky je postup pri vyberani otazky.
totiz predpokladam ze na kazdu potencionalnu odpoved z tabulky existuje jedna
otazka. potom poradie otazok bolo vygenerovane dopredu alebo su otazky vyberane
nahodne kazdy den?
vdaka za odpoved
otazka
zaujimalo by ma aky je postup pri vyberani otazky.
totiz predpokladam ze na kazdu potencionalnu odpoved z tabulky existuje jedna otazka. potom poradie otazok bolo vygenerovane dopredu alebo su otazky vyberane nahodne kazdy den?
vdaka za odpoved
Re: otazka
Náhodně, každý den jak se mi zachce. Ale vaše tikety jsem neviděl, takže nikomu ani podvědomě nemůžu nadržovat.
Tak koukám, že u mě bingo teda nehrozí
Druhy zasah
Jupi. Tak dneska uz druhy zasah. Zatim 50 procentni uspesnost, to docela jde.
Druhy zasah
Jupi. Tak dneska uz druhy zasah. Zatim 50 procentni uspesnost, to docela jde.
Re: Druhy zasah
Jsem na tom stejně. Taky druhý zásah. Když jsem si tu otázku četla, nedávala mi žádný smysl.A pak jsem žasla, jak je lehká
Co takhle cena pro toho co se netrefí ani jednou?? … nj mam prostě v hrách smůlu
Re: Druhy zasah
Jsem na tom stejně. Taky druhý zásah. Když jsem si tu otázku četla, nedávala mi žádný smysl.A pak jsem žasla, jak je lehká
Re: Re: Druhy zasah
Já mám zatím jen jeden zásah
škoda
tak jsem ten systém s těma tipama odhadoval správně akorát jsem o jeden sloupec vedle
voda voda samaaa voda
zábava
Tak já dnes byla ochotná běžet do Informačního centra,aby mi otázka neutekla.Také bingu nevěřím, ale je to o radosti.Teď jdu mrknout na otázku a uvidím, i kdž i mě se mé naděje rozplývají s každou další otázkou.
Hmm, tak to je v háji… zahálel jsem tak dlouho, dokud mě nedohonila influenza… sakra… každopádně přeji teda hodně štěstí ostatním
Konečně druhý zásah
Naozaj, Marek, dávate otázky ako sa Vám zachce…už som síce z kola von, ale piata otázka sa mi mimoriadne páčila, hlavne jej hudobný sprievod…
no toto
to ze tam je aj ukazka som si vsimla az teraz .. dost neskoro ale aj tak som dala tu pesnicku a co je lepsie TREFA … sice prva ale nadej zomiera posledna
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.