Way to go. 100%
Komentáře k článku: Test: USED TO
Way to go. 100%
Gratuluji, pánové!
Pokud by na tom byli všichni jako vy, tak jsem dělal zbytečnou práci
Jsem také mírně pokročilý, ale zvoral jsem to parádně.. 6× stejný typ chyby..
Jen malá otázka k 5.otázce. Nemělo by tam být v té správné možnosti uvedeno „did/used to live“? A pokud ne, tak mi něco závažného uniká …
Jen malá otázka k 5.otázce. Nemělo by tam být v té správné možnosti uvedeno „did/used to live“? A pokud ne, tak mi něco závažného uniká …
Re:
Může být DID YOU USE i DID YOU USED
Re:
Calm down, bro'! Pilda je vpoho týpek a angličtinu zvládá perfektně… Jinak na tento web může kdokoliv, kdo má zájem o angličtinu, takže není důvod, proč by tu Pilda nemohl být … Think about it!
Re:
Calm down, bro'! Pilda je vpoho týpek a angličtinu zvládá perfektně… Jinak na tento web může kdokoliv, kdo má zájem o angličtinu, takže není důvod, proč by tu Pilda nemohl být … Think about it!
Re: Re:
já ho nevihánim, jsem rád, že tu je, jen jsem mu písnul vzkaz.
100 procentni vysledek me velice potesil. Pekny testik.
Also 100%.
tak aby teda to tady nebylo takový stereotypní tak 90%
Taky 100%, stačil mi na to tentokrát instinkt.
2. otázka
Dobrý den,
prosim vás, nemáte špatně napsanou tu druhou větu v druhé otázce?
Já bych jí napsal jako:
She doesn't do it anymore.
2. otázka
Dobrý den,
prosim vás, nemáte špatně napsanou tu druhou větu v druhé otázce?Já bych jí napsal jako:
She doesn't do it anymore.
Re: 2. otázka
To DOESN'T zastupuje celý děj.
Např.
I used to like football but I DON'T anymore. (to DON'T nahrazuje celé to I DON'T LIKE FOOTBALL).
Podobně DO může nahrazovat celý děj:
She doesn't sing very well. I DO. (=but I sing very well)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.