Audrey jsem měl, ale stejně by mi ještě zbývala jedna odpověď
Komentáře k článku: Soutěž o seriál DAWSON'S CREEK
Audrey jsem měl, ale stejně by mi ještě zbývala jedna odpověď
Deset odpovědí asi nedám, protože jsem si otázky moc nezapisoval, mám jich jen pár. To je špatný..
Marku, byla otázka už i na Dawsona, protože jestli to nebyla ta, která mi utekla.
„skromnost“
nebude niekedy sutaz o prison break? … cely komplet? … dost scifi predstava ale prosim prosim prosim
Re: „skromnost“
Proč sci-fi představa?
Marku, byla otázka už i na Dawsona, protože jestli to nebyla ta, která mi utekla.
Re:
Nebyla
ajajaj
Kdybych jen byla prozíravější a ty otázky si psala…a nezaškrtávala jen jména z tá svojí tabulky..no nic tak jindy:)
také gratuluji šťastným tipovatelům já jsem zůstala na 4 správných odpovědích ale tak ještě je tu poslední šance, tak třeba do třetice všeho dobrého
ajajaj
Kdybych jen byla prozíravější a ty otázky si psala…a nezaškrtávala jen jména z tá svojí tabulky..no nic tak jindy:)
Re: ajajaj
Dole v článku je už od počátku rada „pečlivě si zapisujte odpovědi“
Tak jsem to odeslala a už si můžu jenom držet palce
Doufám, že teda nevadí, že mi jedna otázka unikla a nemám na ní odpověď, a tak jí v té soukromé správě vynechám. Je to tak správně?
Re: „skromnost“
Proč sci-fi představa?
Re: Re: „skromnost“
nooo bolo by to mozne?
Doufám, že teda nevadí, že mi jedna otázka unikla a nemám na ní odpověď, a tak jí v té soukromé správě vynechám. Je to tak správně?
Re:
Ano, je potřeba jich mít deset.
Re:
Ano, je potřeba jich mít deset.
Re: Re:
A je potřeba do zprávy opět zadávat údaje jako jméno, adresa, email…?
Re: Re:
A je potřeba do zprávy opět zadávat údaje jako jméno, adresa, email…?
Re: Re: Re:
To si najdu v původní zprávě DC Ticket, kterou jste posílali na začátku soutěže.
Re: Re: Re: „skromnost“
Bolo. Počkáme na nějakou rozumnou cenu.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.