Re: Supper
Já doufám, že bude. Už jsem do pokračování investoval až moc času a peněz, abych to teď vzdal.
Komentáře k článku: Ten Little Indians - počítačová hra zdarma
Re: Supper
Já doufám, že bude. Už jsem do pokračování investoval až moc času a peněz, abych to teď vzdal.
indián v polštáři
Prosím Vás, nevím jak dostat indiána z polštáře. Jinak mám už všechny indiány. Děkuji za odpověď.
indián v polštáři
Prosím Vás, nevím jak dostat indiána z polštáře. Jinak mám už všechny indiány. Děkuji za odpověď.
Re: indián v polštáři
CUT THE PILLOW WITH THE KNIFE
Re: indián v polštáři
CUT THE PILLOW WITH THE KNIFE
Re: Re: indián v polštáři
Ano, to jsem zkoušela. Objeví se mi pokaždé: But why? There´s no point in that!
Re: Re: indián v polštáři
Ano, to jsem zkoušela. Objeví se mi pokaždé: But why? There´s no point in that!
Re: Re: Re: indián v polštáři
Tak zkuste jiný polštář. Ten, ve kterém nahmatáte něco tvrdého.
Dobrý den já chodím na gimnázium a učíme se tam angličtinu a ona mi moc nejde tak bych se chtěl zeptat jestli by jste nemohl udělat taky něco na učení slovíček z učebnic jako to má english onlline, ale tam se to moc na učit nedá o proti help for english
do mobilu
nechtel by jste udelat i verzy v JAVA do mobilu?
do mobilu
nechtel by jste udelat i verzy v JAVA do mobilu?
Re: do mobilu
Ne že bych „nechtěl“, ale „neuměl“ a „neměl čas“.
Snad časem.
Re: Dotaz
500 příkazů? To by mě zajímalo.
Proč nezkusit jněco jednoduchého jako např. ENTER THE HOUSE, GO IN, GO
THROUGH THE DOOR apod?
Spuštění hry v okně
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli je možné hru spustit v okně. Tedy ne přes celou obrazovku. Díky
Spuštění hry v okně
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli je možné hru spustit v okně. Tedy ne přes celou obrazovku. Díky
Re: Spuštění hry v okně
Ne, to bohužel nejde. Dokončuji teď pokračování, tam tu možnost dám.
Časem snad předělám i Ten Little Indians.
Marek Vít
Re: Re: Ten little indians
dobrá hra len ja som sa zasekla na 8 indianovy a newiem ako dalej ani newiem kde najist staru mapu a tajnu chodbu pomozte mi na mail lebo tu si to horsie najdem a este chcem sa spytat ze ci musim zobrat toho pavuka v modrej kupelni a ze ci v tych ruzovych,modrych kupelnach a spalnach este nieco je som v 69% hry a uz som odomkla aj pohovku
jupi
dohrala som hru
dohrala jsem diky, super hra
super hra
Bezva hra! Konečně jsem ji dohrála, ale přiznávám, že bez pár rad bych se asi snažila hodně dlouho. Už se těším na „Apache“
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.