Help for English

Amazon

 

To Casmoredius: Ucet mam v ceskych korunach a banka si to prepocte dle aktualniho kurzu, takze na vypise mate pak uz jen castku v KC a pod tim jaky byl kurz.
Jdete se zeptat primo do vasi banky, ze chcete platit po internetu a oni vam reknou jestli musite mit tu internetovou kartu nebo je to mozne vasi kreditni kartou.

Přesně tak. Fakt, že platíte v librách nebo dolarech, vůbec neřešte.
A přesně jak říká Lioness, každá banka to má trochu jinak, a možností je vždy více.
Zajděte si do Vaší banky a zeptejte se přímo tam :-)

to Roman Svozílek: Mockrát děkuji za radu, já jsem to už vyřešila a to tak, že si založím studentské konto u čsob..mám dokonce visu zadarmo, takže se to jeví jako nejvýhodnější+ne­platím v podstatě žádné poplatky. Už se mi těším, až si konečně z amazonu ty kýžené knihy objednám:)

No vidíte. Já říkal, že nejlepší je zajít do banky. :-)
Přeji šťastné nakupování :-)

Treba skúsiť www.mBank.cz Neviem z čoho banka žije ale funguje to v duchu hesla „všetko zadarmo“ aspoň zatiaľ :? Z Amazonu som ešte neobjednával, ale chystám sa, internet. platby sú povolené … teda aspoň na mBank.sk …Tento účet používam iba na platby cez internet, vždy presuniem do mBank iba toľko za koľko nakupujem, tak si vlastne aj chránim peniaze pred neželanou „návštevou“ … málo pravdepodobnou, ale nie nemožnou …

Taky mám mbank, ted jsem bez problémů platila přes net jejich kartou do amazon. com a čekám na knížku. Přesně jako Pece mám jejich účet jen na platby přes net, zbytek peněz mám jinde.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.