dotaz k druhé větě..šlo by The problem led to firing of the manager?
Komentáře k článku: BUSINESS 03: CV (word quiz A)
Re:
…led to the firing of…
Moc se mi líbí, jak ve správných odpovědích rozebíráte spoustu dalších užitečných věcí, které se ve větách vyskytují. Díky za perfektní práci.
Re:
…led to the firing of…
Re: Re:
thx
Moc se mi líbí, jak ve správných odpovědích rozebíráte spoustu dalších užitečných věcí, které se ve větách vyskytují. Díky za perfektní práci.
Re:
Plne souhlasim s mojou, to pripomenuti a rozebrani dalsich jevu v ramci jedne odpovedi je skvele. Diky moc za paradni cviceni.
Re: bod 6
Určitě šlo, ale spíše už bez NEVER. It turned out Jack had not issued one.
zdůvodnění správnosti
Proč nemůže být po vyhodnoceni u všech odpovědí zdůvodnění správnosti či špatnosti?Když jsem s odpovědí nerozhodná, mám radost, když jí „trefím“ správně a mám víc bodů, ale když dám špatnou, alespoň se víc dozvím. Nešlo by ukazovat zdůvodnění u všech odpovědí po vyhodnocení najednou?
zdůvodnění správnosti
Proč nemůže být po vyhodnoceni u všech odpovědí zdůvodnění správnosti či špatnosti?Když jsem s odpovědí nerozhodná, mám radost, když jí „trefím“ správně a mám víc bodů, ale když dám špatnou, alespoň se víc dozvím. Nešlo by ukazovat zdůvodnění u všech odpovědí po vyhodnocení najednou?
Re: zdůvodnění správnosti
Bohužel náš editor toto zatím neumožňuje.
zatracený čtvrtek
já to s tím until a by nechápu
zatracený čtvrtek
já to s tím until a by nechápu
Re: zatracený čtvrtek
Máme na to samostatný článek: h4e.cz/2009041905
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.