Re: Re:
Máte mé sympatie
Re: Re: Re:
Díky.
(Myslel jsem ty první dvě chyby. To could / would jsem si naštěstí pak
opravil zpátky na could .)
Vy máte zase moje sympatie .
Komentáře k článku: Cloze: Schuyler Fisk at the Hotel Café
Re: Re:
Máte mé sympatie
Re: Re: Re:
Díky.
(Myslel jsem ty první dvě chyby. To could / would jsem si naštěstí pak
opravil zpátky na could .)
Vy máte zase moje sympatie .
a/some
ve větě -who have evere suffered___break up,dalo by se použít some?…jinak pěkný test
a/some
ve větě -who have evere suffered___break up,dalo by se použít some?…jinak pěkný test
Re: a/some
sakra mam tam chyby …no jo po pátku
cause trouble
Marku, a „cause trouble“ místo „give“ by opravdu nešlo"? Myslela jsem, že je to totéž…
a/some
Re: a/some
BREAK UP je počitatelné, proto SOME by se před to dalo jen výjimečně. Zde je to jen neurčitý člen.
cause trouble
Marku, a „cause trouble“ místo „give“ by opravdu nešlo"? Myslela jsem, že je to totéž…
Re: cause trouble
Ano, přidám. Není to sice v tomto významu tak běžné jako GIVE sb TROUBLE, ale dám to tam jako jednu z možností.
Mohla bych se zeptat jak se řekne TRPĚT nečím? Suffer with? A drha otázka, v clanku je remainder of show.ohlo by tam byt A REST OF SHOW? Dekuju mooc, super testik
Mohla bych se zeptat jak se řekne TRPĚT nečím? Suffer with? A drha otázka, v clanku je remainder of show.ohlo by tam byt A REST OF SHOW? Dekuju mooc, super testik
Re:
TRPĚT něčím je SUFFER FROM sth.
Ano, REMAINDER a REST je to samé.
Super testík, dal mi zabrat, ale 85% mě potěšilo
Re:
mně to teda taky přišlo těžší, jak říká roman, ta slovní zásoba hlavně…navíc mi ukázalo, že průměr je 37%, což je celkem dost málo…já jsem dala 55% se dvěma hloupými chybami
75%… no tak nevím..
mohlo by být during a show? nebo spíš WITHIN?
75%… no tak nevím..
mohlo by být during a show? nebo spíš WITHIN?
Re:
Tam jak je to „remainder“? Tam rozhodně nic jiného být nemůže.
Re: Re: cause trouble
proč nemůže být MAKE?
Re: Re: cause trouble
proč nemůže být MAKE?
Re: Re: Re: cause trouble
samotné MAKE TROUBLE není problém, ale MAKE sb TROUBLE už v pořádku není. Když někomu působíte problémy, může být GIVE sb TROUBLE a nebo CAUSE sb TROUBLE.
taky bych řekla že ty slovíčka tam jsou dost obtížná, 50%
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.