super
No teeda, to je paradni!
Komentáře k článku: Question Time with Jan Krist
super
No teeda, to je paradni!
Zvuk
Urcite prinos,ale proc tu neni nahravka toho rozhovoru?Pro muj listening tolik potrebna…
Zvuk
Urcite prinos,ale proc tu neni nahravka toho rozhovoru?Pro muj listening tolik potrebna…
Re: Zvuk
Protože si Jan zvolila způsob rozhovoru pouze textovou formou. Rozhovor formou nahrávky by byl daleko náročnější pro obě strany.
zpěvačka
A já si až do přečtení úvodu tohoto článku myslel, že Jan Krist je zpěvák .
zpěvačka
A já si až do přečtení úvodu tohoto článku myslel, že Jan Krist je zpěvák .
Re: zpěvačka
Re: super
zpěvačka
A já si až do přečtení úvodu tohoto článku myslel, že Jan Krist je
zpěvák .
Profesionalita a skvělá práce
Vaše stránky navštěvuji minimálně dva roky a musím říct, že to je skutečně velkolepá práce na profesionální úrovni. Velice si toho vážím, co umožňujete lidem studujícím anglický jazyk. Marku, mohu se Vás pro zajímavost zeptat jak provádíte ty rozhovory s těmi zpěváky, zpěvačkami? To jste si s nimi dopisoval e-mailem?
Profesionalita a skvělá práce
Vaše stránky navštěvuji minimálně dva roky a musím říct, že to je skutečně velkolepá práce na profesionální úrovni. Velice si toho vážím, co umožňujete lidem studujícím anglický jazyk. Marku, mohu se Vás pro zajímavost zeptat jak provádíte ty rozhovory s těmi zpěváky, zpěvačkami? To jste si s nimi dopisoval e-mailem?
Re: Profesionalita a skvělá práce
ANo, jsme v kontaktu. Já jim pošlu otázky, oni odpoví, a pak to spolu nějak doladíme.
kesanka
marek…mozem sa ta spytat…veris v BOHA?
kesanka
marek…mozem sa ta spytat…veris v BOHA?
Re: kesanka
ne, jsem atheista.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.