Gratulace!!
Gratuluji vsem vyhercum a diky za skvelou hitparadu, bylo opravdu tezke vybrat pouze 5 pisnicek, snadno by se hlasovalo pro vsechny pisnicky
Komentáře k článku: Hitparáda Top Ten HFE
Gratulace!!
Gratuluji vsem vyhercum a diky za skvelou hitparadu, bylo opravdu tezke vybrat pouze 5 pisnicek, snadno by se hlasovalo pro vsechny pisnicky
Připojuji se ke gratulacím.
Poděkování si zaslouží také autoři a interpreti těhle písniček za to, že HFE umožnili jejich zpřístupění na tomto webu.
Taktéž gratuluju" Byl jem hodně zvědavý na výsledky
Také gratuluji, jen mě mrzí že moje nejoblíbenější písnička od Turin Brakes se do Top10 nedostala
Také gratuluji, jen mě mrzí že moje nejoblíbenější písnička od Turin Brakes se do Top10 nedostala
Re:
Turin Brakes se mi taky moc líbí. Škoda no. Byli myslím o jeden jediný bod za Ryanem M.
Já nejvíc fandil Schuyler. Josh je fajn, ale v první desítce bych ho nehledal. Nojo, lidi rohozhodli.
gratulace
výhercům gratuluji a děkuji za skvělou hitparádu, jenom hodně těžko se vybíralo pět „nejlepších“
Také gratuluji vítězům
Připojuji se ke gratulacím. Můj favorit byl Patrick Park, jsem ráda, že se dostal do prvních pěti
jééé já fakt vyhrála?! wow no to je paráda nemůžu tomu uvěřit… moc moc děkuju
jéééé děkujuuuu, je to supeeeer
A nějak se zapomnělo na Matta Eppa a jeho nádhernou písničku pro maminky na mateřské – The Mom Song – ta je přeci nádherná. Vedle „Dream“ a písniček od Patricka Parka a Schuyler Fisk je to moje oblíbená a dokonce jsem si na ni udělala i test a kromě jedné chybičky to bylo bez chybičky.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.