Help for English

Au-pair-přerušení studia na 1rok

Co si o tom myslíte? Stojí to za to? Již jsem se na to ptal Editas a ta mi řekla, že jo.

Rád bych však určitě ještě slyšel názory vás ostatních.

Jinak: z mé strany je odhodlaní docela velké, děti mám opravdu rád, práce také žádný problém, v podstatě mi nic nebrání.

Jen nevím, jestli tomu ten 1rok objetovat.

Co si o tom myslíte?

Proc ne, nic ti tam neutece, ale proc nepockas az dostudujes?

Hmmm, to je také pravda, no uvidíme.

Jaké jsou názory ostatních?

Podle mě naprosto zbytečná komplikace. Škola je základ, tak si jí první dodělej a pak si někam jeď… Takhle to vidím já. :)

No, to zalezi.. Pokud studujes anglinu a citis, ze bys potreboval vystribrit sve znalosti, tak bych urco jela, naucis se poradne vyslovnost,od­poslouchas, lepe rozumis.. pokud je ti to k ,,nicemu",samoz­rejme myslim ke skole, protoze jinak je to obrovska zkusenost, tak bych to asi nechala na pozdeji a ted si tim nekomplikovala zivot:) Ale ber v uvahu, ze hranice pro au pair je do 26,ale jsou i vyjimky,zalezi na rodine, nektere preferuji mladsi a nektere zase starsi, ze umi varit a jsou zodpovednejsi. Ja jsem ted au pair v anglii, ale sla jsem hned po stredni,nebylo kam spechat, a potrebuju to ke skole,kam chci jit.. No kazdopadne It's up to you:) Ale pokud to ted hned nepotrebujes,asi bych to nechala na pozdeji,taky by se mohlo stat,ze by ses tu zamiloval a skolu uz nedokoncil :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.