Už jsem se děsila, že jste kurz obchodní angličtiny přerušil Třeba se na mě konečně usměje štěstí
Komentáře k článku: BUSINESS extra: Soutěž o výkladový slovník
Už jsem se děsila, že jste kurz obchodní angličtiny přerušil Třeba se na mě konečně usměje štěstí
Re:
Nepřerušil. Jen jsem dělal dlouho recenzi slovníku obchodní angličtiny, o který se teď soutěží, a dělám i jiné věci. Už se připravuju na čtvrtou lekci věnovanou průvodním dopisům, ale chvilku to ještě potrvá
Supeeer
Skvělý nápad:-) Určitě budu soutěžit. Mám dělat v červnu ve škole zkoušku odpovídající BEC a tohle by mi určitě pomohlo:-) Fakt Vám všem moc děkuji za tyhle stránky
dobrý den, asi jsem trošku mimo, ale má ten životopis být v angličtině nebo v češtině?
dobrý den, asi jsem trošku mimo, ale má ten životopis být v angličtině nebo v češtině?
Re:
V angličtině:-)
V češtině by to asi nebylo ono…
Dopíšu to tam
Jejda… to nevím, jestli stihnu … pokusím se
Tak jsem to poslala. Nikdy me nenapadlo, ze je to tak tezke napsat vlastni zivotopis.
Tak jsem to prošichtovala…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.