Gratuluji vítězi a děkuji za ocenění Být tu pořád se holt vyplatí
Můžu se jen zeptat, jaký byl celkový počet soutěžících?
Komentáře k článku: Soutěž *SPECIÁL* - vyhlášení
Re:
18
Díky mooooc!
Vůbec jsem nevěřila, že by se na mne tentokrát usmálo štěstí
Díky mooooc!
Vůbec jsem nevěřila, že by se na mne tentokrát usmálo štěstí
Re: Díky mooooc!
Njn, my hyperaktivní
Re: Díky mooooc!
Njn, my hyperaktivní
Re: Re: Díky mooooc!
Tak nejen hyperaktivní, ale i Brňáci!
Re: Re: Díky mooooc!
Tak nejen hyperaktivní, ale i Brňáci!
Re: Re: Re: Díky mooooc!
Dokonce! Ééééj! Sakra, už musím jít spát, první hodina ve škole EN
komentáře
Mně přijde trochu nespravedlivý, že „skalní“ uživatel je ten, kdo si čte i komentáře. Je sice pěkný napsat něco jako „skvělý článek, děkuji“, ale už mě to číst nebaví.
komentáře
Mně přijde trochu nespravedlivý, že „skalní“ uživatel je ten, kdo si čte i komentáře. Je sice pěkný napsat něco jako „skvělý článek, děkuji“, ale už mě to číst nebaví.
Re: komentáře
Ehm, teda diskusní fórum, promiňte :P
damn it:)
sakra, tak tenhle serial je muj nejoblibenejsi :- ((skoda, snad priste si budu davat vetsi pozor
komentáře
Re: komentáře
Myslím, že v diskusním fóru jde o něco trochu jiného.
Gratuluji oběma.
Jen malá otázka – nebylo náhodou v prvním znění soutěže, že bude
probíhat až v neděli? A pak se tam objevila i sobota? To neva,třeba budu
mít příště víc štěstí. A díky za vše.
Gratuluji oběma.
Jen malá otázka – nebylo náhodou v prvním znění soutěže, že bude probíhat až v neděli? A pak se tam objevila i sobota? To neva,třeba budu mít příště víc štěstí. A díky za vše.
Re:
Ano, myslel jsem tím „do neděle do půlnoci“, ale radši jsem to potom specifikoval.
Tak odteď asi začnu chodit na fórum.
Gratuluju Bral bych takových víc soutěží. Klidně bych to ještě trochu stížil a ve fóru bych do předmětu „SPECIÁL“ příště ani nepsal, stačilo by např. O.C.
what a gr8 idea! gratuluju výhercům, určitě si to zasloužili v téhle suprovně ftipné soutěži
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.