podívejte se na tu fotku „admina“
Re:
Mně jako první napadlo že je to fotka Guntera Verheugena, ale na to mu chybí brýle
Komentáře k článku: Informace pro uživatele (aprílový žertík)
podívejte se na tu fotku „admina“
Re:
Mně jako první napadlo že je to fotka Guntera Verheugena, ale na to mu chybí brýle
je mi o hodně líp
super, tak to vás musí hodně těšit
tolik komentářů vetší účast než u výuky angličtiny
Tak to je den jak bota!
No tak to se povedlo, než mi tohle došlo
Re: Tak to je den jak bota!
já měla štěstí, byla jsem varována předem , i tak jsem ale byla v šoku a jen jsem si pořád opakovala: říkal něco o vtípku, říkal něco o vtípku…
Re:
Tak teď jsem se urazil. Ještě ty ceny napálím výš!!! Můj kolega (Tomáš Zato) už pracuje na novém ceníku.
Re: Re:
A ten Tomáš Zato tady fotku nemá???
DOKONALÝ Apríl
Tak to se Vám fakt povedlo,to byl povedený vtípek.CHYTILA JSEM SE !!! Musím se přidat k ostatním,že jste mě dokonale vyděsili a rychle jsem začala tisknout… Ale teď večer jsem se alespoň pořádně zasmála
To se vám teda povedlo
Mylně jsem se domníval, že mě starého matadora nemůže napálit už nikdo, ale dostali jste mě. Opravdu jsem si myslel, že jste o tu doménu nějakým podvodem přišli. S vámi se člověk opravdu nenudí
DOKONALÝ Apríl
Tak to se Vám fakt povedlo,to byl povedený vtípek.CHYTILA JSEM SE !!! Musím se přidat k ostatním,že jste mě dokonale vyděsili a rychle jsem začala tisknout… Ale teď večer jsem se alespoň pořádně zasmála
Re: DOKONALÝ Apríl
Jak vidím, tak tento článeček přispěl k tomu, že se někteří právě dnes registrovali:) Dobrý tah!
Re:
Ano, APRIL FOOL'S DAY znají i v USA.
Re:
Váš otřes slábne uvěřiv… ? Tak to je na tom ten otřes dobře
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.