Španielčina
Chcel by som sa spýtať nemáte aj Španielčinu? Alebo nepripravujete náhodou. Ďakujem
Komentáře k článku: Latina na Help for English
Španielčina
Chcel by som sa spýtať nemáte aj Španielčinu? Alebo nepripravujete náhodou. Ďakujem
Už viem
Ok už viem prečítal som si príspevok nad mojím a našiel som.
Viva la France!
A o nějaké francouzské sestře neuvažujete?
Viva la France!
Re: Viva la France!
Jn, francouzštinu bych taky časem uvítal, za to se přimlouvám. Teďka ale potřebuju především švédštinu. Jenže pochybuju, že se někdo ochotný najde.
S latinou začínám příští školní rok, takže se už moc těším a děkuju.
Viva la France!
Re: Viva la France!
Nejde o to, jestli uvažujeme nebo neuvažujeme. Můžeme otevřít všechny jazyky na světě, když se najde nadšenec, který by je dělal.
Re: Re: Viva la France!
Haló, nadšenci, hlašte se!
A Marku, nemohli bychom si Vás naklonovat?
skvělá zpráva
Tak to je úžasné, hned tam letím.
Hrůza
Konec světa! Na latině už je zaregistrovanej nějakej jinej Dupinožka! Budu někdo jinej tady a tam a Dupinožka tam bude ale bude to někdo jinej! Mazec.
Hrůza
Konec světa! Na latině už je zaregistrovanej nějakej jinej Dupinožka! Budu někdo jinej tady a tam a Dupinožka tam bude ale bude to někdo jinej! Mazec.
Re: Hrůza
Odvolávám poplach, to jsem já, tamten… zmátlo mě, že se člověk musí na latině znovu přihlásit.
Re: Re: Re: Re:
Na plurálu trvám proto, že nemluvím jen za sebe:)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.