Help for English

Vyhodnocení soutěže s Terry Pratchettem

Komentáře k článku: Vyhodnocení soutěže s Terry Pratchettem

Gratulace

Gratuluji vsem vyhercum. Byla to pekna a zajimava soutez…

Děkuji za super soutěž, i když jsem nevyhrála:-D. Naštěstí mám v zásobě knížku od Pratchetta, takže poznávání jeho tvorby může začít.

Škoda, tak třeba příště…jen mě tak napadlo – nemohli by se vždycky zveřejňovat i ti, co odpověděli na otázky správně? Abychom věděli, kdo třeba tu šanci měl a kdo ne..protože i když jsem nevyhrála, tak jsem se dívala na odpovědi a nejsem si jistá, jestli mi byly některé uznány nebo ne.

Přidávám se ke gratulaci :)
A chci se zeptat, ohledně otázky 8, s těmi filmy… našel jsem jeden co nese název „Run Rincewind Run!“, hraje v něm dokonce sám Terry Pratchett. Tento film byste neuznal? :?:

Odkaz na příspěvek Příspěvek od dkk vložený před 16 lety

Přidávám se ke gratulaci :)
A chci se zeptat, ohledně otázky 8, s těmi filmy… našel jsem jeden co nese název „Run Rincewind Run!“, hraje v něm dokonce sám Terry Pratchett. Tento film byste neuznal? :?:

Re:

Ale ano, uznal.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Klára vložený před 16 lety

Škoda, tak třeba příště…jen mě tak napadlo – nemohli by se vždycky zveřejňovat i ti, co odpověděli na otázky správně? Abychom věděli, kdo třeba tu šanci měl a kdo ne..protože i když jsem nevyhrála, tak jsem se dívala na odpovědi a nejsem si jistá, jestli mi byly některé uznány nebo ne.

Re:

Bohužel není v mých silách kontrolovat všechny soutěžní příspěvky. Dělám to tak, že kontroluju jen ty vylosované. Tedy počítač někoho vybere, já z kontroluju, jestli dotyčný soutěžící vyhovuje, pokud ne, losuje se dál. Pokud ano, máme vítěze.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Re:

Ale ano, uznal.

Re: Re:

Těžko však lze u tohoto filmu mluvit o „filmové adaptaci knihy“.

Gratuluju vítězům! :-)

gratulujem vyhercom a dakujem za super sutaz doteraz som pratchetta nepoznala ale vdaka tejto sutazi uz lezi na mojom stole :-)

Gratuluji vítězům. Já asi nevyhraju nikdy, ale těší mě, že bych byla v toleranci. /Mimochodem,jdu si půjčit svého prvního Pratchetta/ :-)

23 zemeploch anglicky? Pane jo. Kloboukem dolu. To se vám muselo číst ťežko anglicky. Nebo to šlo? Celkem by mne zajímala odpoved, snažím se číst jen anglicky, zatím jen tzv zjednodušenou četbu, jsem nízky lvl angličtiny, ted práve sme na kurzu začli učebnici intermediate. V Minulosti sem četla v originálu Harryho Pottera, nebylo to snadné, ale dalo se to číst. Považujete zemeplochy v originálu za obdobne obtížne, nebo podstatne obtížnejší?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.