Help for English

Soutěž s Cambridge University Press

Komentáře k článku: Soutěž s Cambridge University Press

Parádní výhra

Super výhra, asi se i zapojím. :)

Mohl bych se zeptat, vy jste se s panem Murphym při jeho návštěvě setkal?
Při jaké příležitosti?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Pilda vložený před 16 lety

Parádní výhra

Super výhra, asi se i zapojím. :)

Mohl bych se zeptat, vy jste se s panem Murphym při jeho návštěvě setkal?
Při jaké příležitosti?

Re: Parádní výhra

Ne, byla sice možnost účastnit se jeho semináře a autogramiády, ale zrovna jsem měl jiné povinnosti. Knížky s podpisem do soutěže tedy poskytli z Cambridge University Press.

Tak na tuhle soutez uz se tesim. English Grammar in Use sice doma mam, ale jen pujcenou od kamarada. BTW…tuto knihu povazuji ze bezkonkurencne nejlspsi ucenici anglicke gramatiky.

zapojím se taky

jen by mě zajímalo jaká je pravděpodobnost když odpovím na otázky správně že vyhraju?
mohli byste napsat kolik se takové soutěže průměrně účastní lidí

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lochness007 vložený před 16 lety

zapojím se taky

jen by mě zajímalo jaká je pravděpodobnost když odpovím na otázky správně že vyhraju?
mohli byste napsat kolik se takové soutěže průměrně účastní lidí

Re: zapojím se taky

Mrkněte na vyhodnocení již ukončených soutěží. Většinou je tam napsané, z kolika lidí se losovalo.

Skvělá výhra,hned jsem se na soutěž vrhla a dokonce jsem už i našla :-D .

Skvělá cena!!!

Doufám, že se na mě na konci uměje štěstí :-D

Super, další soutěž, už se těším!! Chtěla bych se zeptat – dostávám se teď postupně na úroveň intermediate a myslím, že gramatiku z pre-intermediate už celkem zvládám. Která učebnice by byla pro mou úroveň vhodnější?

To je tedy něco, jedna soutěž končí a druhá hned začíná. Tak hurá soutěžit, snad nepropásnu otázky jako obvykle :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Klára vložený před 16 lety

Super, další soutěž, už se těším!! Chtěla bych se zeptat – dostávám se teď postupně na úroveň intermediate a myslím, že gramatiku z pre-intermediate už celkem zvládám. Která učebnice by byla pro mou úroveň vhodnější?

Re:

řekl bych tenhle modrý Murphy :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Jaci vložený před 16 lety

To je tedy něco, jedna soutěž končí a druhá hned začíná. Tak hurá soutěžit, snad nepropásnu otázky jako obvykle :-)

Re:

Je fakt, že v poslední době máme tolik možností soutěží, že je jen těžko vměstnáme do těch 365 dní v roce, nebo kolik jich letos vlastně je. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Re: Parádní výhra

Ne, byla sice možnost účastnit se jeho semináře a autogramiády, ale zrovna jsem měl jiné povinnosti. Knížky s podpisem do soutěže tedy poskytli z Cambridge University Press.

Re: Re: Parádní výhra

j, aj u nas bol v kosiciach minuly tyzden a dal som si u neho podpisat knizku :-) ale inac celkom taky zvlastny clovek to je, vam sa nezda? ;)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Klára vložený před 16 lety

Re:

Rozhodne souhlasim, ze „modry“ Murphy je skvela ucebnice a obrovskym rozsahem uciva. K tomu bych jeste doporucil Destination B1, osobne jsem nedavno dokoncil Destination B2 a nezbyva mi nez dodat, ze to jsou bajecne ucebnice – vlastne i zde na HFE je recenze, ktera to jednoznacne potvrzuje :) Good luck :)

K první otázce: Může tam být i součástí nějaké skupinky?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petra vložený před 16 lety

K první otázce: Může tam být i součástí nějaké skupinky?

Re:

Nejlépe sólo. ALe když jiná nebude…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.