Re:
Nejlépe sólo. ALe když jiná nebude…
Re: Re:
Ten chlap je tajemnej jak Hrad v Karpatech, hodinu mi trvalo, než jsem fotku našla. Ale mám ji. Těším se na další otázku
Komentáře k článku: Soutěž s Cambridge University Press
Re:
Nejlépe sólo. ALe když jiná nebude…
Ten chlap je tajemnej jak Hrad v Karpatech, hodinu mi trvalo, než jsem fotku našla. Ale mám ji. Těším se na další otázku
Tentokrát se nezapojím, knížky mám, tak at nechám šanci těm, co je ještě nemají… Hodně štěstí!
Re: Re: Re:
hodinu? tak to já ji našel cca za 10sekund:-D
Když se uvede určitá kniha, která je napsaná pro několik úrovní (elementary, intermediate) – počítá se každá kniha za jeden titul?
Když se uvede určitá kniha, která je napsaná pro několik úrovní (elementary, intermediate) – počítá se každá kniha za jeden titul?
Re:
Ano, počítá.
Re:
Ano, počítá.
ok, tak to je potom v pohodě:-)
Ja jsem nad tou urovní taky přemýšlel,jestli můze být,ale nic jiného jsem nenašel tak sem ji tam nechal
může to být zase z té řady in Use protože jak jsem hledal naposledy tak sem jich našel 12
může to být zase z té řady in Use protože jak jsem hledal naposledy tak sem jich našel 12
Re:
ANo, jakákoliv kniha.
Ten třetí titul to je jako 3rd edition? Asi jsem nějak nepochopil otázku..
Třetí titul v řadě
Teď si nejsem jistá, jestli mám vyhledávat, který titul je třetí nebo myslíte konkrétně knihu Grammar in Use Intermediate?
Třetí titul v řadě
Teď si nejsem jistá, jestli mám vyhledávat, který titul je třetí nebo myslíte konkrétně knihu Grammar in Use Intermediate?
Re: Třetí titul v řadě
Tiež nerozumiem 4. otazke. Ak by bolo mozne preformulovat…
Ten třetí titul to je jako 3rd edition? Asi jsem nějak nepochopil otázku..
Re:
Ne, GRAMMAR IN USE jsou celkem tři díly, tři tituly. Ptám se na ten třetí.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.