Tleskám
Další z Vašich četných překvapení. To je tak milé!
Komentáře k článku: An Easter Bunny song: Peter Cottontail
Tleskám
Další z Vašich četných překvapení. To je tak milé!
he is gay
cozee?? gay je vesely? To neni mozny, jak muze byt gay gay a zaroven vesely, to je neskutecne, jak muze mit slovo tak rozdilne vyznamy.
Nezpíváš to ty Marku? Ten hlas je mi povědomí
he is gay
cozee?? gay je vesely? To neni mozny, jak muze byt gay gay a zaroven vesely, to je neskutecne, jak muze mit slovo tak rozdilne vyznamy.
Re: he is gay
Ano, původní význam slova je „veselý“, „živý“.
Nezpíváš to ty Marku? Ten hlas je mi povědomí
Re:
Nemohl jsem sehnat legální nahrávku, tak jsem ji pořídil sám.
Re:
Nemohl jsem sehnat legální nahrávku, tak jsem ji pořídil sám.
Re: Re:
Ale je to fakt pěkný
Re: Re:
Ale je to fakt pěkný
Re: Re: Re:
Jj, hodně povedený
he is gay
SPousta slov má úplně odlišné významy a není na tom nic překvapivého. Označení GAYů slůvkem „gay“ je poměrně nedávné, ale to slovo GAY existovalo v angličtině již stovky let předtím.
Smekám
Krásně zazpívaná písnička, fakt to nemá chybu. Smekám a tiše závidím, že umíš tak dobře zpívat
Karaoke
Původně to měla být velikonoční Karaoke soutěž… chtěl jsem na net dát i ten hudební doprovod, který jsem k tomu dělal… a lidi by měli za úkol tu sloku nazpívat. Vítěz by dostal nějakou pěknou velikonoční cenu. Ale potom jsem si říkal, že by to bylo trochu složité, protože hodně lidí neumí se zvukovými soubory pracovat…
Třeba příští Velikonoce.
he is gay
Tak používej „homosexual“ a máš to
Re: Re: he is gay
No, spíš bych v současné době nepoužíval GAY ve významu „veselý“.
Re: Re: he is gay
seqwence: to je trochu ‚sterilní‘ slovo, ne?
he is gay
Takze v pristi eseji pouzivam he was gay, ve smyslu, byl vesely. Myslim si, ze ucitel nebude rozumet a bude myslet, ze byl gejem. No, uvidime. Zkusim to i na maturite, zda budou rozumet. Kazdopadne je to pro me zcela nove sluvko.
Opravdu krásně nazpívané.
Smekám
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.