Re: Re: Re: Třetí titul v řadě
či Advanced Grammar in Use (světle zelená)?
Re: Re: Re: Re: Třetí titul v řadě
ja myslim ze presne tato
Komentáře k článku: Soutěž s Cambridge University Press
ja myslim ze presne tato
ano, v této soutěži jsou první dva tituly řady, otázka je na ten třetí. GRAMMAR IN USE: BASIC je jiná řada.
zavádějící formulace 5 otázky – dvojsmysl
Dobrý den, tak jsem asi 10 minut marně hledal banner na stránkách cambridge.org a žádný nenašel.
Zmátlo mě položení otázky, věci v závorce si totiž automaticky přiřazuji k tomu co jí předchází.
Do té závorky by bylo možná lepší dopsat, že to je na vašem webu. Možná jsem ale jenom méně chápavý, nebo to patří k té záludnosti otázky.
Já jen aby se případně někdo netrápil úplně zbytečně jako já.
zavádějící formulace 5 otázky – dvojsmysl
Dobrý den, tak jsem asi 10 minut marně hledal banner na stránkách cambridge.org a žádný nenašel.
Zmátlo mě položení otázky, věci v závorce si totiž automaticky přiřazuji k tomu co jí předchází.
Do té závorky by bylo možná lepší dopsat, že to je na vašem webu. Možná jsem ale jenom méně chápavý, nebo to patří k té záludnosti otázky.
Já jen aby se případně někdo netrápil úplně zbytečně jako já.
Re: zavádějící formulace 5 otázky – dvojsmysl
Ahoj, tak jestli ty jsi méně chápavý, tak nevím, jak bych na tom byla já. Já to totiž nemůžu najít ani na těchto stránkách. Na tu soutěž jsem se docela těšila, ale pomalu mě to už začíná otravovat, jak jsou otázky nejednoznačné.. Tak já jdu ještě chvíli hledat:o(
Ahoj, jsem na tom stejně jako vy. Nenašla jsem ho ani na těchto stránkách ani na cambridge.org, až na to někdo přijde, tak sem prosím napiště, jak jste to udělali. Na tuhla soutěž jsem se těšila. Jdu pokračovat ve hledání
Banner
tak banner mam, ale na tech strankach nemuzu zadny test najit
Hry
nemysli se tim testem ty hry? jenzy ty jsou 3, tak kterou zvolit?
Hry
Re: Hry
Já nic jiného než ty hry nenašel, tak to snad bude ono. A ty konce jsou u všech stejné. Akorát doporučuji udělat si screen obrazovky, protože jinak to zmizne než to stihnete opsat.
Hry
Tady na stránce je v záhlaví banner, na něj kliknete. Na stránkách Cambridge ty testy najdete (pod „Resources“).
Ahoj, tak jestli ty jsi méně chápavý, tak nevím, jak bych na tom byla já. Já to totiž nemůžu najít ani na těchto stránkách. Na tu soutěž jsem se docela těšila, ale pomalu mě to už začíná otravovat, jak jsou otázky nejednoznačné.. Tak já jdu ještě chvíli hledat:o(
Re: Re: zavádějící formulace 5 otázky – dvojsmysl
Trošku jsem to doplnil… ale teď nechápu vás – vy nemůžete v záhlaví této stránky najít banner Cambridge?
Ahoj, jsem na tom stejně jako vy. Nenašla jsem ho ani na těchto stránkách ani na cambridge.org, až na to někdo přijde, tak sem prosím napiště, jak jste to udělali. Na tuhla soutěž jsem se těšila. Jdu pokračovat ve hledání
Re: Re: zavádějící formulace 5 otázky – dvojsmysl
Tady jste nenašel/nenašla v záhlaví žádný banner?
Nalezl jsem!
Díky, už jsem to našel
Tady na stránce je v záhlaví banner, na něj kliknete. Na stránkách Cambridge ty testy najdete (pod „Resources“).
Re: Re: Hry
No priznam se, ze me to trvalo asi 20 minut nez jsem to nasel, zahral jsem si hry, kouknul na demo cedecka a nakonec jsem se tam doklikal . Kazdopadne, tahle soutez me fakt bavi, protoze zacinam mit hodne dobry prehled o www.cambridge.org
ten banner mi ale nejde otevřít
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.