Help for English

Výsledky soutěže s Cambridge University Press

Komentáře k článku: Výsledky soutěže s Cambridge University Press

Gratuluji výhercům :) Je akorát nějaký problém s odkazem k profilu uživatelky Lefi. Zobrazí se: „Nemáte oprávnění číst tuto zprávu“

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 16 lety

Gratuluji výhercům :) Je akorát nějaký problém s odkazem k profilu uživatelky Lefi. Zobrazí se: „Nemáte oprávnění číst tuto zprávu“

Re:

Hned opravím, omylem jsem dal odkaz na soutěžní příspěvek a ne na profil.

Přidávám se ke gratulacím!

Tolik jsem si přál vyhrát modrou učebnici.
No tak snad příště :-D

Gratuluju! :-D

Gratuluji výhercům, snad to vyjde příště, soutěže určitě ještě nekončí :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od honzau vložený před 16 lety

Gratuluji výhercům, snad to vyjde příště, soutěže určitě ještě nekončí :-)

Re:

Před sedmnácti dny bych asi řekl, že ano, že to byla poslední soutěž na Help for English… ale ne, nebojte. Soutěže jen tak neskončí. Ale prozrazovat teď nic nebudu.

tak příště

celý den jsem čekala, jak to dopadne, potěšilo mě aspoň, že jsem měla ty odpovědi správně, to je první krok, no a to losování… příště budu mít určitě víc štěstí, gratuluju vítězům moc a Markovi držím palec, aby vydržel, něco takového vymyslet a pak po všech přečíst, není určitě žádná legrace

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lenka Jedličková vložený před 16 lety

tak příště

celý den jsem čekala, jak to dopadne, potěšilo mě aspoň, že jsem měla ty odpovědi správně, to je první krok, no a to losování… příště budu mít určitě víc štěstí, gratuluju vítězům moc a Markovi držím palec, aby vydržel, něco takového vymyslet a pak po všech přečíst, není určitě žádná legrace

Re: tak příště

No, trochu vás zklamu, já nečtu všechny soutěžní příspěvky, to bych nezvládl. Nejdřív losuju, a kontroluju jen vylosované. Když to mají špatně, losuju dál.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Re: tak příště

No, trochu vás zklamu, já nečtu všechny soutěžní příspěvky, to bych nezvládl. Nejdřív losuju, a kontroluju jen vylosované. Když to mají špatně, losuju dál.

Re: Re: tak příště

a hle, to je teda fígl :-)

Díky!

Mám radost, že se Vašemu počítači zalíbilo zrovna mé jméno. :-) I když jsem už na vyšší úrovni, tak učebnici určitě využiju při doučování.
Věřím, že se na ostatní usměje štěstí jindy (přinejmenším jsme se všichni něco nového dozvěděli, což je taky výhra).

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lefi vložený před 16 lety

Díky!

Mám radost, že se Vašemu počítači zalíbilo zrovna mé jméno. :-) I když jsem už na vyšší úrovni, tak učebnici určitě využiju při doučování.
Věřím, že se na ostatní usměje štěstí jindy (přinejmenším jsme se všichni něco nového dozvěděli, což je taky výhra).

Re: Díky!

Tak tak, výhrou je i rozšíření znalostí. Alespoň jsem objevil další zajímavý web + možnosti dalších testů. Díky.

Měla jsem špatně víc než jednu odpověď a tak gratuluji výhercům :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Casmoredius vložený před 16 lety

Měla jsem špatně víc než jednu odpověď a tak gratuluji výhercům :-)

Re:

U Vás mě zaujala otázka č. 3, protože to je zřejmě úplně jiný Raymond Murphy – náš se zabývá gramatikou, výukou angličtiny. Ten, kterého jste našla vy, je zřejmě nějaký sociolog.

taky gratuluju

Gratulace vítězům!
Sice jsem nic nevyhrála, ale alespoň jsem se dozveděla, že knih je v edici IN USE mnoooohem více, než jsem původně myslela. BTW, pokud se někdo připravujete na nějaké zkoušky a nebo potřebujete obchodní angličtinu, tak doporučuji nahlédnout do knih Business Vocabulary In Use. 8-)

Re: Re:

nevím, jak uvedená odpověď zněla, ale možná jde o Roberta F. Murphyho – výborného amerického antropologa (dnes již bohužel nežijícího), v moderní kulturní antropologii patří jeho knihy i přednášky k těm nejlepším v oboru. Příjmení Murphy, zdá se, je jménem pro schopné osobnosti v různých oborech…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.