Re:
Je tam špatný slovosled. Ale to je jistě ve vysvětlení taky napsáno.
Komentáře k článku: Obecný test (pre-intermediate) 3
Re:
Je tam špatný slovosled. Ale to je jistě ve vysvětlení taky napsáno.
Re: Re: 2. otázka. Borrow-lend
Tak trochu pro starší, kteří pamatují tenistu Ivana Lendla. Ivan je bohatý, tedy může půjčovat – lend.
Jee, to byl ale pekny test.. ale spis jsem psala podle toho, jak to slysim, nez ze bych nejak moc premyslela nad pravidly..
supr test, ale mam jenom 40%. No další důkaz že i přes dokončení učebnice pre-intermediate nejsem na této úrovni…
uf
silno sa musim snazit
Dobrý test!
Re: Re: Re: 2. otázka. Borrow-lend
Doporučuji pustit si Film, TMAVOMODRÝ SVĚT. Nikdy Lend a borow pak už nezapomenete, a ještě se naučíte výslovnost
85 %…celkom fajn
Len 95% pretože „rada“ mi stále robí problém.
Re: Re: Re: Re:
Ve kterém slovníku???
Pořád mě tyto testy baví a ráda se k nim vracím. Sem tam udělám pár chyb, a zase vím, na co dát pozor. Člověk hned tak nezpychne.
Re:
Někteří lidi mě často dokážou naštvat, nechci být sprostý ,ale 90% ti přijde málo? (18 dobře a 2 špatně), já měl taky 90%, někteří ale potřebujou být dokonalí a navíc ještě štvát ostatní v diskuzích
100%
Já spadnu. Konečně mám stovku – i když zatím s tahákem –
kontrolovala jsem se dvakrát ve slovníku. Ale i tak mám velkou radost, že
se mi ta „pomalost a opatrnost“ vyplatila.
Stále nedokážu vyjádřit pocity vděčnosti…Markovi, protože kdykoliv si
v testech nejsem jistá, „nutí“ mě se zamyslet nad každou možností, a
tím si ujasňuji, co je špatně, co dobře a proč. DÍÍÍKY moc.
Výsledek
80 % A mohlo být víc, jednu odpověď jsem zapomněla označit..
achjo jen 50% mám pocit, že čím déle se učím tu ajinu tím mám v hlavě větší guláš a zapomínám už i základy:( začínám být zoufalá
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.