Help for English

Soutěž o seriál SUPERNATURAL

Komentáře k článku: Soutěž o seriál SUPERNATURAL

Bingo? Tak to určitě nic nevyhraju, ale už se na soutěž moc těším! :-)

další pokus

super :-), opět další skvělá soutěž, a i když jsem při obdobné soutěži Dawson's Creek neuspěl(jako ostatně při žádné soutěži :-))jdu samozřejmě do toho :-)

omyl

Omlouvám se pane Vít,ale při odeslání tiketu jsem si nevšiml chyby v mé adrese, tak jsem Vám poslal ještě druhou soukr. zprávu. Tzn., že platná je až ta druhá (později poslaná) zpráva. Tak snad jsem se tím nevyřadil ze soutěe :-( To je tou noční hodinou.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od honzau vložený před 16 lety

omyl

Omlouvám se pane Vít,ale při odeslání tiketu jsem si nevšiml chyby v mé adrese, tak jsem Vám poslal ještě druhou soukr. zprávu. Tzn., že platná je až ta druhá (později poslaná) zpráva. Tak snad jsem se tím nevyřadil ze soutěe :-( To je tou noční hodinou.

Re: omyl

Ne, to je vpořádku. Starší mažu.

Re: Re: omyl

díky :-)

Jéé, díky za tuhle super soutěž, tenhle seriál zbožňuju, teď ještě vyhrát. :-)

Dvakrát soutěžní tiket

Dobrý den pane Vít,
Omylem jsem vám poslal dvakrát soutežní tiket, tak jest-li byste jeden z nich nesmazal.

Děkuji.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od funnyzombie vložený před 16 lety

Dvakrát soutěžní tiket

Dobrý den pane Vít,
Omylem jsem vám poslal dvakrát soutežní tiket, tak jest-li byste jeden z nich nesmazal.

Děkuji.

Re: Dvakrát soutěžní tiket

V tomto problém není. Problém by byl, kdybyste se jednou přihlásil jako funnyzombie, podruhé jako např. happyvampire a potřetí jako laughingwerewolf a pokaždé poslal jiný ticket. To by byl švindl a za to bychom vás diskvalifikovali.

Když tam jsou dva tikety poslané ze stejného profilu, pochopím, že šlo o dvojí odeslání.

Re: 33!

Moc díky.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

V tomto problém není. Problém by byl, kdybyste se jednou přihlásil jako funnyzombie, podruhé jako např. happyvampire a potřetí jako laughingwerewolf a pokaždé poslal jiný ticket. To by byl švindl a za to bychom vás diskvalifikovali.

Když tam jsou dva tikety poslané ze stejného profilu, pochopím, že šlo o dvojí odeslání.

Re: Re: Dvakrát soutěžní tiket

happyvampire a laughingwerewolf mě opravdu pobavili :-D

Děkuji, já jsem raději napsal ať mám jistotu že budu dál v soutěži.

Re: Re: Re: Dvakrát soutěžní tiket

Mě taky, i kdž jsi mne musel nakopnout, holt pan Vít má velký snysl pro humor a já doufám, že ho neopustí. Blíží se další svátek – 30.dubna – jestlipak něco vymyslí? Bingo jsem poslala a doufám, že mne humor nepřejde. Je to napínavé a zároveň poučné. Já mám tyhle soutěře strašně ráda, i když mi přinášejí velké zklamání, ale přesto na ně nedám dopustit.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 16 lety

Re: Re: Re: Dvakrát soutěžní tiket

Mě taky, i kdž jsi mne musel nakopnout, holt pan Vít má velký snysl pro humor a já doufám, že ho neopustí. Blíží se další svátek – 30.dubna – jestlipak něco vymyslí? Bingo jsem poslala a doufám, že mne humor nepřejde. Je to napínavé a zároveň poučné. Já mám tyhle soutěře strašně ráda, i když mi přinášejí velké zklamání, ale přesto na ně nedám dopustit.

Re: Re: Re: Re: Dvakrát soutěžní tiket

30. dubna jsou čarodějnice, ne? Na to se něco „vymýšlí“?

Hmm

Posielala som spravu ale newiem ci prisla…tak radsej sa pytam aby som vedela.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Adka811 vložený před 16 lety

Hmm

Posielala som spravu ale newiem ci prisla…tak radsej sa pytam aby som vedela.

Re: Hmm

Když se podíváte mezi své odeslané zprávy, měla by tam být vidět. Není důvod, proč by nepřišla. Ony ty zprávy „necestují“, jako je to např. u e-mailů. Prostě se uloží v databázi s číslem profilu člověka, kterému je určená.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.