Help for English

B1

 

Ahoj,
má někdo zkušenosti s certifikátem B1?

jj, já jsem si kdysi dělala PET, sice je to dávnějc, ale pokud budu schopna odpovědět na nějaké otázky, tak ráda pomůžu

jen jestli to neni ten ze strojního inženýrství(english for electrical and mechanical engineering), tam se musí umět popsat jak funguje zbíječka apod. Ne že bych to dělal, ale asi půl roku sem na té škole byl.

Ahoj,
právě jsem ukončila SŠ a mám možnost udělat si certifikát B1, ale nejsem si jistá, zda na něj budou stačit mé středoškolské znalosti??

Zkuste si projít testy v sekci Certifikáty nebo si pořiďte nějaké Practice Tests for PET, na englishbooks mají.

jak se zde už debabatovalo, řešilo mnohokrát, tak je asi lepši jít rovnou na FCE. Ale pokud chceš mít nějaký základ a nevadí ti za to utratit peníze navíc, tak do toho jdi.
Moje rada: mákni jeden rok a jdi rovnou na B2

Zdravím,
tak už to mám za sebou a bylo to lehoučký ;) Nejtežší pro mě byl poslech (jak jsem očekávala). Za to mi strhli body a já dostala výslednou známku – 2. 8-)

Ahojky,
taky už mám B1:) a čekala jsem to mnohem těžší, ale za 2:)

zdravím vás,
zatím jsem zde nepřispívala, ale na tyto stránky chodím často a ráda, jsou super. No a v červnu jsem byla na zkoušce PET a dneska byly na netu výsledky… a mám pass… 71%, takže to mám. Od září jdu na přípravný kurz na FCE. Takže všem přeji hodně zdaru.

gratuluji k PASS!

ahojky můžete mi někdo doporučit z čeho(materiály) se učit na úroveň B1?? díky

Např. Destination B1 (máme tu na to recenzi). Můžete zkusit i nějaké přípravné materiály na zkoušku PET, popř. cvičné testy zkoušky PET.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaké úrovně je maturita z angličtiny? odmaturovala jsem za jedna bez problému. Děkuji za odpověď,

Klára

Uroven staré maturity se podle mě nedá ani klasifikovat. Naučit se 25 temat za zpamět a odpověd na jednoduché otázky zvládne každý blbec s úrovní A1:D

Jinak statní ( lehči verze B1, těžší B2)

Hlavně na každé škole je tohle individální.Někde se píše ještě maturitní test zahrnující UoE,reading,lis­tening,writin­g..nekde se skutecne jen 15 minut odříkává naučená látka zpaměti.Ale i ústní části s úrovňově liší.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.