53%
Udělal jsem několik zbytečných chyb, ale i přesto jsem docela spokojen. Jsem aspoň rád, že mám dobře inverzi. Díky za test.
Komentáře k článku: Miscellaneous Upper-Intermediate Test 15
53%
Udělal jsem několik zbytečných chyb, ale i přesto jsem docela spokojen. Jsem aspoň rád, že mám dobře inverzi. Díky za test.
jupiii, jen jedna spatne – a to idiom…
60%
Mírne nad prumernou uspesnost, opet jsem se toho hodne naucila. Diky.
93%
Spokojenost
Re:
Jak to, že se nemůžete přihlásit???
Je tam to, co v poslední době NEDĚLÁ, NEDĚLAL. Předpřítomný prostý by říkal, co NEUDĚLAL. Prostě v poslední době se moc neučí – ne že se v poslední době moc nenaučil.
Re:
Je tam to, co v poslední době NEDĚLÁ, NEDĚLAL. Předpřítomný prostý by říkal, co NEUDĚLAL. Prostě v poslední době se moc neučí – ne že se v poslední době moc nenaučil.
Re: Re:
Protoze jsem v Anglii, rozbil se mi muj PC,pouzivam anglicky a na nem bohuzel nejsou hacky a carky a ja trubec ho v prezdivce samozrejme mam :[
Jinak moc dekuju,uz tomu rozumim.Takze treba ve vete:I'VE BEEN ALSO LEARNING GERMAN,SO I SPEAK SOME GERMAN TOO.znamena,ze se ucil nemcinu.Kdyby tam byl prosty,tak by to znamenalo, ze se ji naucil?
Protoze jsem v Anglii, rozbil se mi muj PC,pouzivam anglicky a na nem bohuzel nejsou hacky a carky a ja trubec ho v prezdivce samozrejme mam :[
Jinak moc dekuju,uz tomu rozumim.Takze treba ve vete:I'VE BEEN ALSO LEARNING GERMAN,SO I SPEAK SOME GERMAN TOO.znamena,ze se ucil nemcinu.Kdyby tam byl prosty,tak by to znamenalo, ze se ji naucil?
Re: Re: Re:
Tak si najděte někde na stránce č a okopírujte ho a vložte ho tam, kam potřebujete. Potom si vás už počítač bude pamativat.
I'VE LEARNT – naučil jsem se / někdy v životě jsem se učil
I'VE BEEN LEARNING – nějakou dobu se už učím / nějakou dobu jsem
se učil
100 %
1 chybka
…
Solidních 80 procent.
…
Re: …
tak nějak :-O
Re:
Dobrý den,
překlad té desáté věty je přece: Dostala ten vir, ačkoliv byla očkována. To je přece přípustková věta. Díky za vysvětlení.
Dobrý den,
překlad té desáté věty je přece: Dostala ten vir, ačkoliv byla očkována. To je přece přípustková věta. Díky za vysvětlení.
Re: Re: Re:
A tento komentář se prosímvás týká čeho? Nějak nechápu, v čem je to odpověď na dotaz ohledně časů…
67%
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.