Help for English

A painted house- John Grisham

Opět jsem navštívila po delší době můj oblíbený sekáč a opět jsem ukořistila jednu knihu od Johna Grishama . 25,– Kč.
Je to už třetí kniha od tohoto autora, kterou jsem si za tak levný peníz koupila (heč)

Ale to hlavní – opět nevím, co je to za titul, název knihy – A painted house – marně pátrám, co by to mohlo být.
Možná po přečtení pár stránek by mne to trklo, ale jsem strašně zvědavá. V češtině mám knihy od tohoto autora přečteny snad všechny, tak než se do toho pustím (ještě jsem nedočetla The Chapter)ráda bych věděla s čím mám tu čest.

Poradí mi někdo název knihy v češtině?
Děkuji.

Dobrý den,

na wikipedii jsem našel překlad jako „Malovaný dům, 2001 (A Painted House)“. Snad je tohle to, co jste chtěla vědět.

Je, děkuji moc, že jste si za mne dal tu práci, název té knihy mi nic neříkal, myslela jsem, že si ji naši překladatelé přejmenovali, a v tom nadšení, jsem sama nepátrala.
Tak tuhle knihu jsem v češtině nečetla, tak se těším, o čem to bude. :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.