Help for English

Soutěž o seriál SUPERNATURAL

Komentáře k článku: Soutěž o seriál SUPERNATURAL

první zásah :D takže 1/5, což je smutné :D

bexxy to jsme na tom stejně

Tak to já mám radost, protože ta třetí je ta moje, takže zažívám úspěch, u minulého binga jsem ztvrdla na dvou. No jsem napnutá víc než u sportky, Pane Víte, ty Vaše otázky jsou opravdu fascinující.ÚÚž se těším na zítřek.

Já byla v šoku, včera jsem měla 3/4, dnes tedy 3/5,
ale to myslím jde(tedy pokud jsou mé odpovědi OK,protože seriál vůbec neznám).Každopádně je bingo zábavnější než pouhé doplňování otázek.Už se těším na zítřejší!

Fajn, jedno mam … :-)

takže zítra je ten big day :-) schválně jestli měl někdo tak šťastnou ruku při výběru, nemůžu se dočkat :-D

ale znáte to: štěstí ve hře = neštěstí v lásce :-( (když už jsem u toho jak by se to řeklo anglicky? doslovný překlad asi těžko co?)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od padme vložený před 16 lety

takže zítra je ten big day :-) schválně jestli měl někdo tak šťastnou ruku při výběru, nemůžu se dočkat :-D

ale znáte to: štěstí ve hře = neštěstí v lásce :-( (když už jsem u toho jak by se to řeklo anglicky? doslovný překlad asi těžko co?)

Re:

V mé oblíbené knize přísloví se píše: Lucky at cards, unlucky in love.

Šestá otázka

Pane Víte, v šesté otázce maté namysli jméno herce v realu nebo postavy v serialů?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od funnyzombie vložený před 16 lety

Šestá otázka

Pane Víte, v šesté otázce maté namysli jméno herce v realu nebo postavy v serialů?

Re: Šestá otázka

Mluví se v otázce o postavě nebo o herci? To by z ní mělo vyplývat.

Teda tahhle otázka mi asi dá trochu zabrat, V první chvíli, jem ani nepochopila, o čem se tu mluví (a to jsem byla pyšná na to, že otázkám rozumím,že) takže budu hodně přemýšlet, ke kterému jménu tohle pasuje. Asi se budu muset podívat ne pár dílů ze seriálu. Ale hlavnš budu muset porozumět otázce :-D

Už mi chybí jenom tři :-)

Už mi chybí jen šest :-D !

No já mám skore 1/7 takže taky už jenom šest :-D :-D

Takze zatial 4/7.

Tak já jsem na tom taky bídně: 2/7

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.