Help for English

Soutěž o seriál SUPERNATURAL

Komentáře k článku: Soutěž o seriál SUPERNATURAL

taky bída – jen 2/8, ale jak bylo předtím řečeno, možná bude ještě cena útěchy :-), tak uvidíme.....

tak když jsem psal naposledy, bylo to 0/4.....teď už 3/8…začínám si dělat naděje 8-) :-D 8-)

Tak jsem si myslela že mám už 4 zásahy a při hledání nejnovější odpovědi jsem zjistila, že jednu mám špatně. Takže jen 3. Ale ze sledování tohohle seriálu má noční můry musím se na to koukat jen ve dne v noci se moc bojím.

ou ou ou, tuhle soutěž TAK projíždím…:D

Taky mám po dnešku 4/7 :-) Kéž by to vyšlo

Ach jo, mám 5/7, ale tu včerejší nemůžu rozlousknout :-(

Tentokrát se mi – kupodivu – odpovědi hledají velmi lehce. Jen škoda, že jsem si nevybrala ta správná jména. Mám 2/9 :-) :-(

random?

si tu? :) … aka je pravdepodobnost ze vsetci oznacia taku moznost ktoru da marek ako poslednu? :-D

Vcera jsem se bohuzel nedostal k PC, takze soutez pro me konci :-) No ale myslim, ze stejne bych oznacil tu moznost, ktera se objevi az v 20. otazce :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od MarkPetrieABD vložený před 16 lety

Vcera jsem se bohuzel nedostal k PC, takze soutez pro me konci :-) No ale myslim, ze stejne bych oznacil tu moznost, ktera se objevi az v 20. otazce :-)

Re:

Právě že vůbec nemusí končit! Je šance, že byla otázka na něco, co nemáte na tiketu, takže se nic neděje a hra pokračuje dál.

Pokud jsem si všechno správně přeložila tím pádem mám 6/9 tak má Marek co dělat. :-D aby se trefil. Vůbec Vám Marku nezávidím.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 16 lety

Pokud jsem si všechno správně přeložila tím pádem mám 6/9 tak má Marek co dělat. :-D aby se trefil. Vůbec Vám Marku nezávidím.

Re:

Já jsem si nechal hned první den udělat náhodný rozstřel, takže teď už mám pořadí pěkně připravené, jen každý den vytvořím příslušnou otázku. :-) Tak doufejte, že počítač střílel pro Vás příznivě. :-)

Ne já jsem to myslela opravdu v legraci, že máte co dělat abyste se do mé odpovědi trefil. Vím jak to tu chodí. Ale stejně, ještě nikdy jsem nebyla tak blízko výhře, Tak se prostě těším. Mimochodem si myslím, že mnou vybrané sedmé jméno asi moc šancí nemá. No, je to prostě o štěstí a já už teď jsem šťastná, že se mi povedlo dostat se tak blízko. – Ale zase na druhou stranu, jste tak nevyzpytatelný, že proč by moje postava nemohla být na řadě? Prostě v takovýchto soutěžích to je o napětí a hráčské vášni a to se mi moc líbí. Takže nashle zítra.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Re:

Právě že vůbec nemusí končit! Je šance, že byla otázka na něco, co nemáte na tiketu, takže se nic neděje a hra pokračuje dál.

Re: Re:

No jo, ale na druhou stranu, co kdyz to byla zrovna otazka, kterou jsem mel na tiketu :-) Tim padem, kdyz treba ve 13. kole trefim sestou otazku z meho tiketu, tak budu mit dilema, jestli mam to „bingo“ poslat a risknout pripadne vyrazeni a nebo cekat na sedmou otazku z tiketu, ktera treba nemusi vubec prijit :-)

Začlo to tak slibně, ale to je všechno…teď se vůbec nemůžu pohnout a mám už několik dní tři záasahy a víc ani ťuk :-(

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.