Také blahopřeji k výhře Trefit se z 10 do 7 je úžasný. Sice Roadhouse vybraný nemám, ale i tak bych si ještě pěkně počkala
Komentáře k článku: Soutěž o seriál SUPERNATURAL
Také blahopřeji k výhře Trefit se z 10 do 7 je úžasný. Sice Roadhouse vybraný nemám, ale i tak bych si ještě pěkně počkala
Moc gratuluji, konečně se na Vás usmálo štěstí, moc Vám to přeji, užijte si výhru
gratulujem
gratulujem vyherkini a pripajam sa do klubu tych ktori by mali bingo az posledny den
Re:
Zajímavé, zatím by většina lidí vyhrála až poslední den, holt ROADHOUSE vás z nějakého důvodu hodně zaujal.
Re: Re:
Zajímavé, i já jsem od Roadhouse dost uvažovala, protože je to jediné jméno MÍSTA, pak jsem na něj nějak zapomněla, nebo co. A dost mi hlodal červíček, že jsem ho měla dát, jak jsem teď ráda, že jsem ho nenapsala.Aještě jedna perlička z mého soutěžení, jsem ráda, že jsem nenapsala Bobbyho, protože jsem si otázku č. 4 špatně vysvětlila, myslela jsem, že a bloodthirsty and sadistic hunter je Bobby.Tím bych se po zaslání binga vyřadila ze soutěže. Holt to štěstíčko bylo už opravdu moc unavený.
Inu, ten kdo vi jak to tady se soutezemi chodi, vi jak na to. (Nemelo by to byt
brano jako doping?)
Kazdopadne ale gratuluji vyherkyni. Takovahle trefa se jen tak nevidi.
také patřím mezi ty nešťastníky, kteří by se binga dočkali až poslední den. Štěstí a algoritmy mi nedopřejí ani dodatečnou radost,ale nevadí Také moc blahopřeji vítězce, za píli a snahu si tu pěknou výhru zaslouží.
Gratuluji výherkyni, já bych si počkala až do 10. Každopádně tahle soutěž byla velmi zábavná, už se těším na další BINGO!
Inu, ten kdo vi jak to tady se soutezemi chodi, vi jak na to. (Nemelo by to byt brano jako doping?)
Kazdopadne ale gratuluji vyherkyni. Takovahle trefa se jen tak nevidi.
Re:
A to jsem ještě o 1 kolo pozadu, už jsem to vzdávala,protože v minulém bingu byl 1. výherce po 9. otázce, (druhý pak po 11).Ani se neptejte, jak jsem po té 9. otázce byla napnutá a zvědavá na další den! Fakt adrenalinový běh. Teď jsem opravdu zvědavá, kdo byl bingu po mně nejblíže – v kolikátém kole.
"D
a ja si to aj tak raz kupim
taktiez sa pripajam ku gratulacii
Hehe, to s tim Roadhousem je vazne zajimave Taky jsem ho tam mel. Gratuluji vyherkyni, vazne velke stesti vyhrat jiz v desatem kole
Roadhouse
ja takisto
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.