gratuluji Jaci
Komentáře k článku: Výsledky soutěže o seriál THE TUDORS
gratuluji Jaci
Gratuluji a tiše závidím
Také se připojuji s gratulací vítězi. Přecijenom 145 zaslaných odpovědí(a určitě většina v pořádku) a jenom 1 může vyhrát – to je malá šance. Ale budu to zkoušet dál při dalších soutěžích, i když asi nikdy nevyhraju
Také se připojuji s gratulací vítězi. Přecijenom 145 zaslaných odpovědí(a určitě většina v pořádku) a jenom 1 může vyhrát – to je malá šance. Ale budu to zkoušet dál při dalších soutěžích, i když asi nikdy nevyhraju
Re:
Nojo, bohužel jsme tentokrát měli výhru jen jednu. Příště se ale jistě polepšíme.
Re:
Jinak, tohle si Jaci jistě říkal taky.
gratuluju Jaci, pořádně si výhru užij, je to o štěstí, no:)
Gratuluji
Taky Gratuluji
Také se připojuji ke gratulacím První řadu Tudorovců jsem viděla v TV a hrozně se mi to líbilo. Takže ještě jednou gratuluji a tiše závidím
tiez gratulujem … o to viac ze som to urcite nemohla vyhrat … a to nie len koli tomu ze nemam stastie v sutazi ale tie moje odpovede … no dajme tomu ze niektore boli dost priblizne naslo by sa par ktore by urcite neboli uznane
Gratuluji!
Gratuluju
Gratuluji k vítězství. I když jsem sám nevyhrál (a ani s tím nepočítal), bylo zajímavé hledat odpovědi na jednotlivé otázka. Každý se při hledání dozvěděl jistě mnohem víc informací, než jen strohá fakta odpovědí. A také mu mnohem víc utkvěly v paměti. Super forma učení.
Congratulation
Gratuluji k vítězství. Jsem ráda, že jsem aspoň zodpověděla otázky. A jedeme dál…
Re: Re:
Páni ? moc děkuji, já si to říkám až teprve teď a jsem šťastný jak blecha Už jen proto, že tahle soutěž mne moc bavila, seriál jsem sledoval i v televizi. No, prostě je to super
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.