Dobrý den,
existuje možnost třídit testy podle názvu? Zatím jsou tříděny podle data. Některé testy dělám s odstupem času znovu a zajímalo by mě srovnání, jestli už mi v té hlavě konečně něco zůstalo.
Přeji všem pěkný den
Dobrý den,
existuje možnost třídit testy podle názvu? Zatím jsou tříděny podle data. Některé testy dělám s odstupem času znovu a zajímalo by mě srovnání, jestli už mi v té hlavě konečně něco zůstalo.
Přeji všem pěkný den
To asi bohužel nejde. Zkuste program SMART TESTS, kde si můžete testy třídit dle různých kritérii, program si pamatuje, ve kterých otázkách jste chybovala… dokonce se můžete nechat zkoušet z nějakého konkrétního jevu, který počítač sám vytáhne ze všech testů… např. přítomný průběhový čas, stupňování apod.
U testu mam casto spravne odpovedi, ale existuje varianta, ktera se mi nezda uplne spatna. A rad bych se podival na zduvodneni, proc je spatne. Jinymi slovy, kdyz mam vsechny odpovedi spravne, vidim zduvodneni jenom pro ty spravne odpovedi. Rad bych ale videl vsechna zduvodneni (a, b, c, d). Je to mozne nebo musim umyslne pochybit, abych si zduvodneni precetl? To je zdlouhave a navic to zkresluje statistiku uspesnosti v testu.
Dá se to obejít tak, že si celý test označíte a vložíte např. do wordu, tam se vám zobrazí všechny možnosti. Jinak nabízíme komerční software SMART TESTS, ve kterém si můžete vždy nechat zobrazit všechna vysvětlení… a má i další výhody. Viz info článek o Smart Tests.
Diky za odpoved. Vubec jsem netusil, ze existuje i komercni varianta.
Pod každým testem, který je obsažen ve Smart Tests, je informace. Nejsou to všechny testy, ale valná většina ano. Nyní již cca 4100 testových otázek.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.