jedna chybka…
Komentáře k článku: Health - common collocations
jedna chybka…
Zajímavý test, ze kterého pro mě vyplývá, že pokud onemocním v zahraničí (a nebude to na slovensku), tak asi zemřu, protože se nedomluvím.
Každopádně díky za něj.
překvapen
výraz „operating theatres“ mne opravdu zaskočil rád jsem se naučil něco nového
Zajímavý test, ze kterého pro mě vyplývá, že pokud onemocním v zahraničí (a nebude to na slovensku), tak asi zemřu, protože se nedomluvím.
Každopádně díky za něj.
Re:
Nebojte se, určitě tento test neukazuje, nakolik jste schopná se v zahraničí domluvit… Spíše napomáhá „vyladit“ a „zdokonalit“ Vaši zásobu. Díky za komentář.
80 procent, tak konečně lepší výsledek. Tyhle kolokační cvičení jsou pro měvelice užitečné
jojo sledování House mi pomohlo
Re:
Nebojte se, určitě tento test neukazuje, nakolik jste schopná se v zahraničí domluvit… Spíše napomáhá „vyladit“ a „zdokonalit“ Vaši zásobu. Díky za komentář.
Re: Re:
Tak já budu muset ladit ještě hodně intenzivně, protože 60 procent je slabota
No mne nepomohlo ani sledovanie House…ale dík, snáď neochoriem…:-)
it must have been a coincidence – 100%
60%, jen dvě jsem opravdu nevěděl u dalších dvou jsem si vždycky nebyl jist mezi dvěma možnostmi a vždy jsem zvolil špatně
jste měkký
100%, mám velkou radost
tjj, tak já přiznávám, že něco mi přišlo celkem těžší…ale supr
Re:
Mně zase Doktora v domě :o)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.