Help for English

forum pre neregistrovanych

ahoj,
napadlo ma, ze mozno by bolo dobre sprait sekciu fora aj pre neregistrovanych. Preco? Lebo potom rozni anonymi pisu svoje otazky k clankov, ku ktorym to nesuvisi. A predsa len si myslim, ze by bolo lepsie, keby to bolo pokope…

ne, to rozhodně neplánujeme. Přijde mi to zbytečné. Registrace je tak jednoduchá a nenáročná, že ji zvládně každý. Spíš budeme podporovat to, aby se zaregistrovali.

:-D Myslím, že pravdu máte svým způsobem oba. :-)

Mě osobně štvou ti neregistrovaní uživatelé celkově. Kdyby se jim přispívat do komentářů zakázalo, tak si myslím, že by to bylo mnohem lepší a zrovna té problematice o které píše Tomáš by to pomohlo 100%. Nevidím v tom totiž žádný přínos, jenom problémy.

Problém se tu zaregistrovat fakt není, je to výhodné a hlavně by to alespoň trochu potlačilo nevhodné příspěvky. Celý web je i tak volně přístupný ke čtení a myslím, že pokud někdo něco chce, tak registrace je fakt to nejmenší.

Osobně znám web, kde byla situace s nevhodnými příspěvky natolik závažná, že museli při registraci zavést takový IQ/znalostní test, kterým musel každý projít. To samozřejmě nemyslím, že bych chtěl tady, tady to potřeba není a proti prudičům by to stejně nepomohlo. Tím jsem chtěl spíš naznačit, že zakázat anonymní přispěvatele by bylo fakt to nejmenší zlo. Zvlášť tady. :)

Jo, to je fakt. Ještě to zvážíme.

Také bych byl pro omezení práva přispívat komentáři pro ty neregistrované. Zároveň však je fakt, že prudit mohou i registrovaní:)

Vytvoření zvláštního fora pro nereg. uživatele bych jako možnost neviděl – oni by tam stejně začali přispívat i registrovaní… a mohlo by se tak HFE stávati místem shromažďování i příspěvků zcela nevhodných.

S tím s Vámi souhlasím, i souhlasím s Pildou. Pokud by se omezil přístup neregistrovaných i v komentářích, myslím, že adminům by ubylo mnoho práce. Sama jsem u jednoho příspěvku viděla u neregistrovaného celou stránku ! jednoho nevhodného slova(nevím, kde našel ten čas a chuť) Tyto stránky jsou určené lidem ne na vykecávání ale ke studiu a to by se mělo zachovat.Pokud se někdo zaregistruje a chce znevažovat tuto práci, to si myslím, že autoři mají dobře ošetřené. Registrace je opravdu to nejjednodušší, co mohou zájemci udělat.

Taky souhlasím :-)
Zaregistrování se je opravdu jednoduché a hotové během chvilky. Pokud sem někdo chodí kvůli AJ, tak se rád zaregistruje. Pokud ho AJ nezajímá a chce jen „škodit“, tak je zbytečné mu to umožnit.
Už teď toho pro nás všechny děláte hodně a vše zadarmo!

velmi vitam tyto stranky jsem naprosty zacatecnik. jsem i zaregistrovana ale nejde mi zvuk – poradte jak na to prosim jaruna

nainstalujte/pře­instalujte si Flash player, je ke stažení na stránkách adobe.com.

nasiel som na jednej stranke peknu veticku, ktora sa generuje pri kazdej diskusii k clanku a s ktorou by som sa chcel podelit :-)

Pokud se komentář přímo neváže k výše uvedenému textu, použijte prosím fórum.

Ano, tuto formulku tam prosazuji už nějakou dobu také. Zatím jsme ale měli vždycky hodně jiné práce, takže toto šlo stranou.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.