Za 100 lehčí nežli cats
Komentáře k článku: Grammar Theme Park: How I Met Your Mother (2)
Za 100 lehčí nežli cats
Currently I'm not able to say which of them (HIMYM or Friends) I like more.
I've watched just the first season of Friends and a few episodes of HIMYM.
It's difficult to say.
BTW: I have got only the first season of HIMYM and if the rest of the series is
as good as the beginning I'll definitely buy it too.
It was piece of cake. 100%
This score makes me happier.
No vida
a tady mám 80%
A zase, u dvojky jsem lépe pochopila rozdíl mezi what a
which.Dobré učení.
Currently I'm not able to say which of them (HIMYM or Friends) I like more. I've watched just the first season of Friends and a few episodes of HIMYM. It's difficult to say.
BTW: I have got only the first season of HIMYM and if the rest of the series is as good as the beginning I'll definitely buy it too.
Re:
Myslím, že HIMYM se časem zlepšuje… Zatím mi tedy přišlo, že ten trend tu byl. Čtvrtou jsem ještě neviděl, vychází na DVD až letos v létě. Už se ale těším!
Re:
Myslím, že HIMYM se časem zlepšuje… Zatím mi tedy přišlo, že ten trend tu byl. Čtvrtou jsem ještě neviděl, vychází na DVD až letos v létě. Už se ale těším!
Re: Re:
Jen mi je divné to, že ten název naznačuje, že celé ty čtyři série
(a možná ještě víc) budou o tom, JAK POZNAL JEJICH MATKU. Příjde mi to
téma max. na jednu sezónu
Nemusíte reagovat, ať tu nejsou spojlery
Druha stovka
Tak druha stovecka z HIMYM testu. To potesi..
Jedna chybka ale seriál se bezvadný!!!
HIMYM
Mám tenhle serál ráda..
Skvělé
Mám tady sice chyby, ale je skvělé, jakým způsobem jsou vysvětlovány a stejně tak, jak pochopit, proč to má být jinak. Výborně. Příště budu lepší
90%, ale jakože 100%, protože u toho posledního jsem nedala na první dojem:) Btw, miluju tenhle seriál!
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.