Help for English

Krásné prázdniny!

Komentáře k článku: Krásné prázdniny!

Díky

Děkuji a též přeji krásné prázdniny plné sluníčka a pohody nejen Vás, ale všem, kteří se na webu podílejí a navštěvují jej :-)

Díky za přání. Všichni včetně HFE týmu si to užijte a s prací to moc nepřehánějte. 8-)

Díky za skvělé články a texty. Prázdniny-neprázdniny, sem se budu vždycky ráda vracet :-D .
Hezké léto všem!

Přeju taky hezké léto.. Včera jsem měl ranec piv a spal jsem 4 hodiny a to je můj plán na celé léto.. A samo sebou s angličtinou.. Užíjte si taky prázdniny…

PS: Alkohol je hajzl!! :-D :-D

Co kdyby HFE udelovalo svym uzivatelum vysvedceni? Myslim ze by se na nej hodne lidi tesilo.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Hum4nfrog vložený před 15 lety

Co kdyby HFE udelovalo svym uzivatelum vysvedceni? Myslim ze by se na nej hodne lidi tesilo.

Re:

Co by tam bylo?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od guenuche vložený před 15 lety

Díky za skvělé články a texty. Prázdniny-neprázdniny, sem se budu vždycky ráda vracet :-D .
Hezké léto všem!

Re:

Také přeji krásné léto! Prázdniny nejsou překážkou: od nedělního odpoledne (registroval se můj bratr) se už zaregistrovalo dalších 30 lidí! Někdo holt zvolil „Holidays on HFE“ :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 15 lety

Re:

Co by tam bylo?

Re: Re:

Áčka, jak jinak :D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Senad vložený před 15 lety

Áčka, jak jinak :D

Re: Re: Re:

Ja mam dochazku vzornou :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 15 lety

Re:

Co by tam bylo?

No znamka prece. Nebo nekolik. Dalo by se to generovat automaticky z vysledku testu. Bud globalne nebo v jednotlivych mluvnickych kategoriich. Pak by se dala hodnotit aktivita i dochazka a nekteri by urcite radi videli zhodnoceni jak se jim podarilo vlichotit vyucujicim :-)

Také se připojuji k přání krásných sluníčkových prázdnin jak tvůrcům těchto stránek, tak všem uživatelům!

taky se přidám – užijte si všichni pěkně prázdniny, přeju co nejvíc pohody a zábavy 8-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Hum4nfrog vložený před 15 lety

No znamka prece. Nebo nekolik. Dalo by se to generovat automaticky z vysledku testu. Bud globalne nebo v jednotlivych mluvnickych kategoriich. Pak by se dala hodnotit aktivita i dochazka a nekteri by urcite radi videli zhodnoceni jak se jim podarilo vlichotit vyucujicim :-)

Re: Re: Re:

ja si myslim, ze napad je to zajimavej, ale kdyz vezmu v uvahu, kolik je zde registrovanych uzivatelu, tak by to asi moc realizovatelny nebylo. Treba by se to mohlo zavest jen pro takovy to „hard core“, proste tvrdy jadro pravidelnych navstevniku, no ale jak rozlisit kdo je a kdo neni? a porad je tu ten problem-cas. Ale napad je to peknej, muzete si ty vysvedceni treba vzit na starost, treba se to ujme :D:D:D

zdravim a pridavam se k prani hezkych slunickovych :-D prazdnin :-)

Prázdniny

Přeji celému týmu okolo HFE krásné prázdniny, neboť si je určitě zaslouží! A Vám všem ostatním samozřejmě také :-)

Nemohu být poslední

já také přeji krásné prázdniny, dovolené a autorům odpočinek a užívání si prázdnin. Po zkušenostech vím, že web HFE neustrne, protože naši autoři vždycky něco vymyslí. Peji Vám vše krásné a užívejte si bez obav, že by Vaše stránly nebyly navštěvovány.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.