Ja bohuzel (nebo lepe bohudik) stranky jako ucitel nevyuziju, ale presto me recenze tak uchvatila svym zpracovanim. Je to krasne a dostatecne vysvetlene. Doplnene ukazkami, proste jednim slovem „super“. Doufam, ze se dockame pokracovani .
Komentáře k článku: Recenze: english-4U.com
Ja bohuzel (nebo lepe bohudik) stranky jako ucitel nevyuziju, ale presto me recenze tak uchvatila svym zpracovanim. Je to krasne a dostatecne vysvetlene. Doplnene ukazkami, proste jednim slovem „super“. Doufam, ze se dockame pokracovani .
Re:
Dík
Pokračování časem asi bude, ale tyto stránky jsou rozhodně jedny
z nejlepších, které jsem zatím objevil.
Proto jsem si to nechtěl nechat pro sebe:-)
super recenze ještě bych se chtěl zeptat,jaký je tam přibližně poměr mezi materiály pro ele-inter-adv? mám totiž většinu studentů elementary a pre-inter,tak potřebuju vědět,aby tam pro ně nebyla většina článků moc těžká
Zdařilé!
Tak nyní bych měl poprvé odvahu do něčeho takového investovat:)
Skvěle vypracovaná recenze – včetně toho „6 months“ tipu:)
BTW, (některé?) zvukové soubory (mp3) jsou také „free“, ač je PDF
zpoplatněné:)
PsychologyOfDelay.mp3
super recenze ještě bych se chtěl zeptat,jaký je tam přibližně poměr mezi materiály pro ele-inter-adv? mám totiž většinu studentů elementary a pre-inter,tak potřebuju vědět,aby tam pro ně nebyla většina článků moc těžká
Re:
Stačí se podívat na stránky a v levém menu vybrat LEVEL a pak si vybrat. Otevře se určitý počet stránek. U elementary je to konkrétně 8, takže je tam kolem 80 lekcí.
Jinak pokud jde o ty úrovně, občas je i jednodušší gramatický jev v sekci intermediate. Třeba nedávno se tam objevilo Holiday collocations jako INTER, ale dle mého je to rozhodně PRE.
A i kdyby byla nějaká lekce težší, pokud je téma zajímavé, dobrý učitel si s tím určitě poradí
Zdařilé!
Tak nyní bych měl poprvé odvahu do něčeho takového investovat:)
Skvěle vypracovaná recenze – včetně toho „6 months“ tipu:)
BTW, (některé?) zvukové soubory (mp3) jsou také „free“, ač je PDF zpoplatněné:)
PsychologyOfDelay.mp3
Re: Zdařilé!
No vidíš, to ani nevím. Já to mám předplaceno, tak jsem si myslel, že jinak je to nepřístupné. Ale těch nahrávek tam zase tolik není.
Re:
Stačí se podívat na stránky a v levém menu vybrat LEVEL a pak si vybrat. Otevře se určitý počet stránek. U elementary je to konkrétně 8, takže je tam kolem 80 lekcí.
Jinak pokud jde o ty úrovně, občas je i jednodušší gramatický jev v sekci intermediate. Třeba nedávno se tam objevilo Holiday collocations jako INTER, ale dle mého je to rozhodně PRE.
A i kdyby byla nějaká lekce težší, pokud je téma zajímavé, dobrý učitel si s tím určitě poradí
Re: Re:
aaa no jo už na to koukám,tak to je tam toho fakt hodně…právě že musí být DOBRÝ učitel občas si totiž přinesu nějaký článek do hodiny s elementary a potom se mi stane,že se v něm objevuje moc cizích gramatik,časů atd. co studenti neznají,takže se do toho někdy trošku zamotám ale tady bych se tomu, díky nastaveným úrovním, mohl vyhnout..
Re: Re:
aaa no jo už na to koukám,tak to je tam toho fakt hodně…právě že musí být DOBRÝ učitel občas si totiž přinesu nějaký článek do hodiny s elementary a potom se mi stane,že se v něm objevuje moc cizích gramatik,časů atd. co studenti neznají,takže se do toho někdy trošku zamotám ale tady bych se tomu, díky nastaveným úrovním, mohl vyhnout..
Re: Re: Re:
No je třeba si ten článek nejprve přečíst, než jej vezmu do hodiny a
tím zjistit, jestli tam toho není příliš mnoho neznámého. O časy zase
tolik nejde, ale spíš o slovíčka.
Pokud by měli mít studenti u každého pátého problém, tak si to
znechutí…
web vs knihy
Vida! Také mám v záložkách řadu odkazů na stránky s angličtinou, včetně některých pro učitele s podobnými materiály, ale tuhle jsem neznal a hlavně vypadá o poznání lépe než ty co znám.
Rád bych se vrátil k té ceně a poměru cena/výkon. Mám doma spoustu knih pro učitele AJ, ale ty mají zjevnou nevýhodu – kopírovat z nich do hodin bývá hotové peklo, knihy nejdou pořádně dát do kopírky a někdy se tím i trochu poničí. A kolik stojí jedna? Pro učitele? Nó, 500,– Kč za jednu není žádná cena, často to jde výše. Za léta už mám knihy naskenované a tisknu rovnou z pdf nebo podobných formátů, ale ten web je parádní. Cena velmi přijatelná, ono to opravdu není mnoho. Půlroční předplatné navíc podle mého názoru také stačí, od září do ledna/února na přípravy, dá se to stáhnout a pak s tím dál pracovat offline. A za nějakou dobu si zase předplatit půlrok. Parádní je tedy: možnost tisku, dynamický vývoj stránek, mp3 soubory pro poslech. Vypadá to výborně a já si to zřejmě od září předplatím.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.