Studijní kurz v UK
Škoda, že nemůžu soutěžit. Slovník by se hodil. Já jedu na jazykový
pobyt v polovině září a vracím se až v říjnu
Ale tak se zůčastním příští rok
Komentáře k článku: Velká letní soutěž o 3x výkladový slovník
Studijní kurz v UK
Škoda, že nemůžu soutěžit. Slovník by se hodil. Já jedu na jazykový
pobyt v polovině září a vracím se až v říjnu
Pěkný banner na hlavní stránce. Chtěl bych se zeptat pomocí jakého programu je Marku vytváříš?
Pěkný banner na hlavní stránce. Chtěl bych se zeptat pomocí jakého programu je Marku vytváříš?
Re:
ADOBE Photoshop Elements
Studijní kurz v UK
Škoda, že nemůžu soutěžit. Slovník by se hodil. Já jedu na jazykový pobyt v polovině září a vracím se až v říjnu
Re: Studijní kurz v UK
Já taky nemužu. Jedu do USA v půlce srpna a vracim se až někdy příští rok v červnu.
Re: Studijní kurz v UK
Já taky nemužu. Jedu do USA v půlce srpna a vracim se až někdy příští rok v červnu.
Re: Re: Studijní kurz v UK
Pak máte možnost popsat jen část pobytu a stihnout to zaslat do konce září, nebo počkat na příští rok. Tyto letní soutěže budeme každý rok opakovat.
Ach jo, o ten velký slovník si prostě nezasoutěžím…
Re: Re: Studijní kurz v UK
Pak máte možnost popsat jen část pobytu a stihnout to zaslat do konce září, nebo počkat na příští rok. Tyto letní soutěže budeme každý rok opakovat.
Re: Re: Re: Studijní kurz v UK
Vpohodě, počkam si na příští rok. Myslim, že stejně tak první dva měsíce budu uplně zmatenej, takže bych toho moc nenapsal.
Casmoredius mi to vzala přímo od úst. Takové krásné ceny… ach jo
Nikde jsem nebyla, tak nemůžu soutěžit… to je ale pech
diakritika
Vadi, kdyz nepouziji diakritiku, hacky, carky? Bohuzel, nemohu menit nastaveni jazyka.
diakritika
Vadi, kdyz nepouziji diakritiku, hacky, carky? Bohuzel, nemohu menit nastaveni jazyka.
Re: diakritika
No, vzhledem k tomu, že píšete „článek“, diakritika by tam měla být. Aby to mělo nějakou kulturu.
Re: diakritika
No, vzhledem k tomu, že píšete „článek“, diakritika by tam měla být. Aby to mělo nějakou kulturu.
Re: Re: diakritika
Dobra, dobra, zkusim najit a napsat s diakritikou, jen na anglicke klavesnici to bude jak hra na schovavanou
Ty jo slovník by se mi fakt hodil, na kurzu jsem byl v Řecku, tak si teď musím akorát držet palce, když už jsem to poslal…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.