get changed tady znamená převléct se…Nepostávej tady tak!Běž a převleč se.Za pět minut odcházíme…
Komentáře k článku: Změna stavu (test A)
get changed tady znamená převléct se…Nepostávej tady tak!Běž a převleč se.Za pět minut odcházíme…
Re:
doprkýnka, neuvědomil jsem si, že prozrázím odpověď… Pardon, rdím se…
Re:
vubec jsem nevedel
Re:
doprkýnka, neuvědomil jsem si, že prozrázím odpověď… Pardon, rdím se…
Re: Re:
neni treba, nejprve je test a pak si lide ctou komentare.
ve vysvětlení u první věty je „horčímu“
The hospital vs hospital
Jen bych chtěl podotknout, že ve druhé větě je použití určitého členu u slova hospital specialitou americké angličtiny.
V britské angličtině by v tomto případě člen nebyl ? v BrE se rozlišuje, jestli jsme v nemocnice jako pacienti a máme na mysli instituci (člen se nedává), nebo jsme tam na návštěvě a máme na mysli spíše budovu (člen se dává).
The hospital vs hospital
Jen bych chtěl podotknout, že ve druhé větě je použití určitého členu u slova hospital specialitou americké angličtiny.
V britské angličtině by v tomto případě člen nebyl ? v BrE se rozlišuje, jestli jsme v nemocnice jako pacienti a máme na mysli instituci (člen se nedává), nebo jsme tam na návštěvě a máme na mysli spíše budovu (člen se dává).
Re: The hospital vs hospital
ano, přesně tak.
musí byť snád bug alebo čo. Druhý krát 100%? v jeden den? a predtým
ani raz?
Nechápem
ale super
90%? Na mna nezvyklo dobré heh tak to sa zlepšujem? getting better? Dík za testík Marek (teda za dobrý výsledok v ňom)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.