were
Páááni, ve „were“ se nečte „e“? Celý život žiju v domnění že „were“ se čte přesně stejně jako „where“… to je ostuda
Komentáře k článku: Časté chyby ve výslovnosti 1
were
Páááni, ve „were“ se nečte „e“? Celý život žiju v domnění že „were“ se čte přesně stejně jako „where“… to je ostuda
were
Re: were
Omylem jsem to odeslal ještě před tím než jsem napsal že děkuji za vyvedení z omylu. Takže… děkuji
hmm
A mňa zase dostalo comfortable… table ako table …ale už budem vedieť, dík:-)
hmm
A mňa zase dostalo comfortable… table ako table …ale už budem vedieť, dík:-)
Re: hmm
Mě zase project, ale jinak se musim pochválit, že zbytek sem měl dobře
huh
velmi pekny clanok, len ma osobne trosku mrzi, ze som bol teraz na dovolenke a PRESNE nieco take(samozrejme ine slovicka) som si pisal na papiere, ze ho potom zverejnim na HFE.
Mal som uz vymysleny taky zoznam slovicok a vymyslal som na ne pribeh, v ktorom by boli pouzite.
Preto by som sa chcel spytat pana Vita, ze ci mam to uz dokoncit, a poslat ako clanok, alebo len poslat supis slovicok, ktore ma napadli…
huh
velmi pekny clanok, len ma osobne trosku mrzi, ze som bol teraz na dovolenke a PRESNE nieco take(samozrejme ine slovicka) som si pisal na papiere, ze ho potom zverejnim na HFE.
Mal som uz vymysleny taky zoznam slovicok a vymyslal som na ne pribeh, v ktorom by boli pouzite.
Preto by som sa chcel spytat pana Vita, ze ci mam to uz dokoncit, a poslat ako clanok, alebo len poslat supis slovicok, ktore ma napadli…
Re: huh
O dnešní
půlnoci vychází pokračování tohoto testíku s dalšími slovíčky, ve
kterém studenti tak často chybují.
Ale pokud něco takového dáváte do kupy, určitě mě to zajímá.
Slovíčka
Tak problém vyslovit je třebas
I'm thinking
nebo jak se vysloví podobná slova – třeba
build-built-built jak se vysloví jinak d a poté t – to je trohu těžký říkám to pokaždý stejně
Were
Teda, were mě překvapilo. Šestým rokem se učím angličtinu a nikdy mě nikdo neopravil
10/10
dobrej testík
Jinak nebylo by to were s tim „r“ na konci zase tak špatně, ne? Myslim,
že američani by to s tim r na konci řekli podobně jako třeba FAR nebo
FARM. Je to tak?
10/10
dobrej testík
Jinak nebylo by to were s tim „r“ na konci zase tak špatně, ne? Myslim, že američani by to s tim r na konci řekli podobně jako třeba FAR nebo FARM. Je to tak?
Re:
Nejde o to, jestli je na konci r nebo ne, jde o tu samohlásku. je tam 3: nebo e. Chyba je, že lidé vyslovují WERE stejně jak WHERE a to je chyba. V britské i americké angličtině.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.