Krásných 100% pro lepší spánek.
I must sleep tight
Komentáře k článku: Obecný test (pre-intermediate) 4
Krásných 100% pro lepší spánek.
I must sleep tight
no nic moc jen 50% , , ale super test
oops
Za 11 let studia angličtiny jsem se teprve teď dozvěděl, že the police je množného čísla . Nice
90%
Budu dnes nosit nos na hoře , nachytala mě jen policie a nepřímá otázka (jako vždycky)
Re: oops
To už na těchhle stránkách tak chodí, tady se člověk často dozví nečekané. Zaplaťpámbu.
Re:
Stejná úspěšnost a stejný pocit před spánkem
Let's call it a night
90%
Mohlo být být líp, u posledního jsem se přehlídla
Re:
ano, THE POLICE je množné, proto THE POLICE ARE, THE POLICE HAVE…
Re:
Můžu to potvrdit, my jsme se ve škole tohle přímo učili. Pořád mám v hlavě větičku THE POLICE ARE AFTER ME (Jde po mně policie.) – i když doufám, že ji snad nikdy nepoužiju
Chci se zeptat na otázku 10. Jak to, že tam není You look stunnindly? Děkuji za odpoveď a velice chválím celé stránky helpforenglish
Chci se zeptat na otázku 10. Jak to, že tam není You look stunnindly? Děkuji za odpoveď a velice chválím celé stránky helpforenglish
Re:
Protože za LOOK / SEEM / SOUND / FEEL apod. (ve významu vypadat, zdát se apod.) používáme v angličtině přídavná jména, ne příslovce.
Skvělý trénink na chytáky v přijímačkových testech
45 to som teda dopadol
Re: A co politicz, kdyz police je singular?
POLITICS (politikaú je nepočitatelné podst. jméno, vždy tedy singulár.
Skvělý testy – děkuji. Jen jsem se chtěla zeptat, zda u té 19) není navít there (to uprostřed)?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.