Help for English

Angličtina pro začátečníky - Mapa kurzu

Komentáře k článku: Angličtina pro začátečníky - Mapa kurzu

 

Poděkování

Děkuji za povzbuzení. Teď mám zrovna dost práce na zahradě, ale jak budu mít zasázeno pustím se s chutí do učení. Jen ta výslovnost, to bude tvrdý oříšek.

Klobúk dolu…

Našla som na internete Vašu stránku asi pred mesiacom a musím sa za ňu najprv srdečne poďakovať. Odporúčam ju všetkým, ktorí aspoň trošku „zakopnú“ o AJ. Som učiteľka a rada by som si rozšírila kvalifikáciu o tento jazyk, ibaže doteraz som mala pred sebou mýtus suseda, ktorý neustále tvrdil, že angličtina je nesmierne ťažký jazyk a je ťažké naučiť sa ho. Toto som mala zafixované v podvedomí ešte z detstva, pretože to tvrdil vážený pán, vedec a jeho názory okolie bralo vážne. Som rada, že mýtus vďaka Vám padol a ja som sa za ten mesiac už naučila toľko, že sa sama nespoznávam. Mám z toho radosť a ďalej pracujem na zvýšení mojej kvalifikácie. Teším sa na ďalšiu spoluprácu a prajem Vám veľa tvorivých nápadov. Ešte raz vďaka.

Re: ako dalej?

Ahoj, ja som tiež začiatočník, učenie v tomto kurze ma veľmi baví a preklikala som sa v „četbě“ k zaujímavým stránkam, napr. The Wif of Bath´s Tale (po čom ženy túžia) som si s pozretím zopár slovíčok v slovníku dokázala preložiť pri prvom čítaní ako-tak, potom oveľa lepšie a lepšie. Takto som si prečítala aj Vlka a ovečku a teraz mám rozčítané Dni v týždni (pôvod vzniku ich názvov). I keď je to ťažšie, pritom sa človek veľa naučí, i keď nie na prvý raz. A dnes sa objavili aj výborné diktáty ako nový článok. Stiahla som si tiež demo-verziu SMART-TESTOV. Z nich sa tiež veľa dá naučiť, aj keď na prvýkrát je výsledok slabší.
Prajem Ti veľa vytrvalosti, výsledok nenechá na seba dlho čakať.

palec nahoru

anglictina mi de, ale potreboval sem si to poradne srovnat v hlave a tyto cviceni to udelaly. diky authorovi

Re: Re: Re: Re: vyznam věty

Divný test. :-)

Re: Re: Re: Re: vyznam věty

TAKE OUT THE GARBAGE/TRASH/RUB­BISH.

Regards

Zdravím, jsem tady nový a hned na poprvé jsem se zasekl na 4 hodiny. Začal jsem s Angličtinou před rokem, ve 45. letech. Pozdě, ale přece. Vaše stránky jsou skvělé a doufám, že se mi to s nimi podaří pořádně rozjet. Díky za ně :-D

Re: Re: vyznam

at Christmas/Easter
on Christmas Eve
lead to – vést k
suffer from – trpět čím

Jsem nadšená :-)

Ahojky, na tyto stránky jsme narazila úplnou náhodou a jsem úplně nadšená, je to tu opravdu vše popsáno do detailů a navíc si můžu udělat testíky a i s vyhodnocením. Něco takového jsem potřebovala, hlavně vysvětlit gramatiku a tady je to skvěle vysvětlený. Tak doufám, že už s tou angličtinou pohnu o něco víc. Děkuji za tyto stránky :-D

žádná zázračná metoda neexistuje (přestože se nabízejí…) Nejlepší způsob je tam odjet a muset 24hodin mluvit a nebo umřete hlady.. :-) To ale chce v době, kdy už Vám nebude vadit, že zadání v Headway není v češtině… Nic se nedá uspěchat, dva roky dvě hodiny denně a budete tak tak schopen pobrat co pomalu a easy říká a tak nějak říct co chcete… Na všechno je pevnej vzorec, ale v eng je současně na všechno vyjímka a ještě vyjímka z vyjimky… :-)) Taky jsem v tom hledal zezačátku nějaký systém alá studium matematiky…

Dobrý den, probrala jsem všechny lekce STARTER a ráda bych pokračovala dál. Existuje i pro ELEMENTARY takováto mapa kurzu? Je to velmi přehledné a mám strach, že bez mapy něco vynechám, nebo nebudu postupovat plynule.

Re:

Pravděpodobně základním věcím už rozumíte. Proto si myslím, že by bylo vhodné si pořídit učebnici gramatiky v angličtině např. Essential Grammar in Use viz Recenze. Po zvládnutí každé lekce si můžete zde ještě přečíst článek v češtině, případně udělat nějaký test.

Prosím, prosím o kompletní přehled časů a jejich tvoření. Něco jako karkulka, ale kompletně,jen tvoření a základní použití minulé přítomné i budoucí. To by bylo žůžo. Jen prosba, nic víc :-)

Tou karkulkou myslím přehled časů, určených pro vypravování.

díky

Moc dobré stránky, jsem samouk dle knih, časopisů a televize, ale tohle jsou nejlepší stránky, které jsem zatím vyzkoušela na internetu. Díky za ně.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.