V článku píšeš, že nachytáš i pokročilé studenty. Vypadá to, že patřím mezi ně Díky za článek.
Komentáře k článku: HOTEL vs. HOSTEL
V článku píšeš, že nachytáš i pokročilé studenty. Vypadá to, že patřím mezi ně Díky za článek.
To já si u slova hotel můžu lidově řečeno „vykroutit hubu“
Re:
Vzpomínáš, jak si Vlasta Burian ve filmu Lelíček ve službách Sherlocka Holmese pomáhá horkou bramborou?
Re:
Ale ta výslovnost rozhodně není tak složitá. Většina lidí však
říká HOUTL s důrazem na první slabiku a on je to prostě HOUTEL
s důrazem na slabiku druhou.
‚Kroutit pusu‘ určitě nemusíte
Re:
Ale ta výslovnost rozhodně není tak složitá. Většina lidí však říká HOUTL s důrazem na první slabiku a on je to prostě HOUTEL s důrazem na slabiku druhou.
‚Kroutit pusu‘ určitě nemusíte
Re: Re:
Skvělé! Příští týden vyrážím na prázdniny. Jen ještě takhle polopaticky bych potřebovala naučit výslovnost u mraků slovíček
Re:
Mne taky
To je dobre…
Re:
Tedy chtel jsem rict, ze mne taky nachytal…
Re:
Tedy chtel jsem rict, ze mne taky nachytal…
Re: Re:
Jo jo, já vím, proč jsem na takovou ‚banalitu‘ napsal celý článek. /‚houtl/ je prostě 'klasika‘
Jen houšť
Takovéhle špeky má pak člověk šanci si skutečně zapamatovat.
Re: Re: Re:
Nejvic me pobavilo, ze jsem si v duchu zaspival vers „welcome to the hotel california“, ale zaspival jsem si ho jako /'houtl/
nedovolim si powedat ze som intermediate…ale nenachytal som sa…ked pozerate vela filmov…tak sa vam to dostane do krvi
Jo jo, tohle je takovy ten učitelský špíček:-) ale já se nenachytala!
Tenhle clanek jsem cetla asi 14 dnu zpatky. Od te doby, kdyz nekde vidim napsane hotel nebo hostel, hned si to pro sebe vyslovim anglicky a dokonce dobre;) Diky.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.