tema a idea pesnicky?
mozno len zacina byt neskoro, ale fakt som absolutne nepochopil o com spievaju a co tym chcu povedat.
Vysvetlil by mi to niekto chytrejsi? Vdaka
Komentáře k článku: "New Messiah" by Dead Heart Bloom
tema a idea pesnicky?
mozno len zacina byt neskoro, ale fakt som absolutne nepochopil o com spievaju a co tym chcu povedat.
No teda…
Většinou, když si dělám poslouchací testy, i těžší, mívám tak 2 chybky, někdy žádnou; ale tohle jsem nějak projel. Navíc, nepovažuji se za intermediate, ale slova jako womb, diviner, disciple nebo marcher jsem viděl poprvé a tak když jsem je slyšel, nebyl jsem ani schopen je dešifrovat. Nu což už, šup si je zapamatovat
Tenhle styů hudby se mi hodně líbí. Doufám, že se od nich objeví
ještě další písničky.
Ale je pravda, že na poslech je to dost těžké!
tema a idea pesnicky?
Re: tema a idea pesnicky?
Brzy by se měl s touto kapelou objevit rozhovor. Zeptám se šéfika, co za tou písničkou stojí, jo?
Aj mne sa páči…:-)
A budem sa tešiť i na rozhovor…
Re: Re: tema a idea pesnicky?
ok, dakujem pekne
Tak tohle byl pro mě celkem nářez, jen polovina odpovědí správně, navíc vždycky si to víceméně pokazím sama – zpravidla chybami ve spellingu – ale tentokrát jsem měla celkem dost prázdných okýnek i po x-tém poslechu, některá slovíčka byla pro mě velmi nová
Pekny
Penknej song, tesim se na rozhovor. Clovek si mimo anglictiny rozsiri
i hudebni obzory.
Jinak moc povedene stranky
zajimave
docela tezke na poslech ale jsem rada, ze na tom jsou i jini stejne
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.