100 %, yaay
Komentáře k článku: Irregular Verbs: TEST (elementary 1)
100 %, yaay
Do jednicky jsem dala „was given“ misto „got“, ale jinak taky ok ;)
Do jednicky jsem dala „was given“ misto „got“, ale jinak taky ok ;)
Re:
No jo, ale toto je úroveň elementary. Přiznám se, že mě ani nenapadlo, že si někdo bude ‚komplikovat život‘ trpným rodem
Re:
No jo, ale toto je úroveň elementary. Přiznám se, že mě ani nenapadlo, že si někdo bude ‚komplikovat život‘ trpným rodem
Re: Re:
Me to proste v tu chvili nenapadlo jednoduse… Ale je to jasne- 10 vynechavek, 10 slovicek v nabidce, takze tam proste v tomhle pripade melo byt „got“:)
Only Jack knows
Ja som dal v 9. knows. Nebolo mi jasne ci knew alebo knows. Inak OK
Only Jack knows
Ja som dal v 9. knows. Nebolo mi jasne ci knew alebo knows. Inak OK
Re: Only Jack knows
Tak já tam přidám ‚yesterday‘
super, 100 % Mám ohromnou radost
také tak – 100% spatra bez přemýšlení
spletla jsem drank, drunk – dělá mi to furt problém i když už bych to měla zvládat levou zadní ostuda
spletla jsem drank, drunk – dělá mi to furt problém i když už bych to měla zvládat levou zadní ostuda
Re:
Taky se mi tento typ nepravidelných sloves pletl, pomohlo mi že A v drank je v abecedě dřív než U v drunk, a když se píše A tak se vyslovuje něco jiného (AE), takže A zbude na třetí tvar. Dnes to už mám chválabohu zažitý, testík jsem dal celkem v poho na 100%.
taky 100%, nepravidelná slovesa mi jdou, kdyby to tak bylo s celou gramatikou
hezké povzbuzení
90 % no nic moc
100%
100%
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.