85 z pěti
Mám radost, že mých pět favoritů obstálo, a omlouvám se za netrpělivost. Výhercům gratuluji a já si svých pět favoritů jdu poslechnout znovu,
Komentáře k článku: 2. Hitparáda Top Ten HFE
85 z pěti
Mám radost, že mých pět favoritů obstálo, a omlouvám se za netrpělivost. Výhercům gratuluji a já si svých pět favoritů jdu poslechnout znovu,
Jééé, gratuluji Romanovi a Isenstar Zasloužíte si to, teď jen tiše závidím.
Proč se nikomu nelíbí Kevin Max? Tak aspoň Josh Ryan je na 4. místě.
Re:
No, myslím, že nejde říct, že se nelíbí. Dostal 33 hlasů.
Mně se líbí.
Re:
No, myslím, že nejde říct, že se nelíbí. Dostal 33 hlasů.
Mně se líbí.
Re: Re:
Tak aspoň tak To je taky dobrý. Ale jak koukám na ty hlasy, bylo to docela vyrovnaný.
Re:
no Kevina Maxa mas aspon v tabulke Mne sa najviac pacila pesnicka od The 88, ale ta ani v tom 10 nie je
gratulujem
a vyhercom vsetkym srdecne blahozelam
Re:
no Kevina Maxa mas aspon v tabulke Mne sa najviac pacila pesnicka od The 88, ale ta ani v tom 10 nie je
Byla těsně pod čarou. Taky THE 88 mám rád.
Jééé, tak to su rád Já a štěstí při losování, to většinou nejde dohromady…Díky moc, dneska mám asi dobrej den
Jééé, tak to su rád Já a štěstí při losování, to většinou nejde dohromady…Díky moc, dneska mám asi dobrej den
Re:
uz si momochodom na HFE nieco vyhral, alebo toto je prvykrat?
Byla těsně pod čarou. Taky THE 88 mám rád.
Re: Re: Re:
Ta se mi taky líbí Jeden čas jsem ji měl jako vyzvánění na mobilu.
Tentokrát samá známá jména. Gratuluji.
Milé zjištění, poté co mám po týdnu a půl zase počítač;)
A všech pět písniček, pro které jsem hlasovala, v Top Ten –
bezvadný!!
Za gratulace moc děkuju!:)
Jj, pro tu jsem taky hlasoval, ale jsem rad i za ty tři, které se umístili v desítce (ačkoliv považuji všechny za pěkné). Jinak též posílám gratulace vítězům
Tak hitparáda dopadla výborně, přesně podle mého gusta Gratuluji výhercům, jak pěveckým, tak hlasujícím
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.