Help for English

4 dotazy na správce stránek

 

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,zda někde na těchto stránkách najdu článek k několika gramatickým jevům:1)zájmena somebody,some­body,someone a jejich užití 2)časová souslednost 3)přímá řeč a posuny časů 4) množné číslo podst.jmen.Díky a hezký den

zkoušel jste náš vyhledávač? Myslím, že s jeho pomocí vše uvedené najdete.

Dobrý den, jsem začátečník v angličtině a potřebovala bych se dobře naučit základy. Mohl byste mi prosím doporučit několik opravdu dobrých učebnic gramatiky kromě Essential grammar, a mohou být i jen s učivem bez procvičování. Mnohokrát děkuji.

Jsou tu recenze na učebnice, např. English Grammar in Context, Oxford Practice Grammar, Destination B1, Oxford Word Skills, možná přijdete i na další, slovíčka, výslovnost, prozkoumejte oddíl Recenze

No vy jste mi dala! :-) Tak jsem si ty recenze znovu pročítala a objevila jsem tam slovník frázových sloves – Phrasal Verbs Plus – tak mám dojem, že pětistovka poputuje opět z mé kapsičky do Englishbooks, když je to snad nejlepší slovník frázových sloves, hodí se. Obzvláště, když tady na HFE o frázových slovesech už několikrát byla řeč. :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.