Dotázek
Chtěla jsem se jen zeptat – už proběhl Englishbooks Day? Já jen jestli jsem to nepropásla
Komentáře k článku: Englishbooks Days
Dotázek
Chtěla jsem se jen zeptat – už proběhl Englishbooks Day? Já jen jestli jsem to nepropásla
Dotázek
Re: Dotázek
ne, ještě ne
Re: Dotázek
ne, ještě ne
Re: Re: Dotázek
Děkuji
super
Už jsem si říkal jestli jsem slevu neprošvihl.Objednám si vánoční dárek , super sleva , super stránky.
bezva
Tak jsem se dočkala Už nějakou dobu bych si ráda dokoupila Harryho Pottera, nevíte někdo, čím se liší vydání pro děti a vydání pro dospělé? Je rozdíl jen v ilustracích nebo je nějak upravený i obsah?
bezva
Tak jsem se dočkala Už nějakou dobu bych si ráda dokoupila Harryho Pottera, nevíte někdo, čím se liší vydání pro děti a vydání pro dospělé? Je rozdíl jen v ilustracích nebo je nějak upravený i obsah?
Re: bezva
rozdíl je jen v ilustraci na přední straně
bezva
Je to proto, že ta dětská edice vypadá hodně infantilně… když si tedy dospělý začne v autobuse číst tu dětskou edici, může se cítit trapně. Jinou funkci to nemá.
Na Englishbook jsou opravdu vánoční nadílky, nakonec jsem využila 40% slevy na PET Practise tests Plus 2 aj.
bezva
tak není v tom žádný rozdíl, jen obrázek na přebalu A MÁM JE, díky, HFE
Tak jsem taky nakonec využila té vánoční 40% slevy. objednala jsem si stejnou knihu jako Georgia, ale pro FCE. Recenze tady na HFE byla dobrá, tak se na ni už těším
Mám jeden dotaz, to heslo máme napsat do VIP kódu?
myslim, že až do poznámky ve 3. kroku objednávky, nicméně mě se žádná sleva nenačetla, tak nevim
myslim, že až do poznámky ve 3. kroku objednávky, nicméně mě se žádná sleva nenačetla, tak nevim
Re:
No, myslím že se má načíst až v potvrzení objednávky, proto je tu upozornění, aby v případě platby předem na účet zákazník počkal na výslednou částku v potvrzení objednávky, které přijde mailem.
Mám jeden dotaz, to heslo máme napsat do VIP kódu?
Re:
Heslo prosím neuvádějte do VIP kódu, ale do poznámky v objednávce. Přijde Vám automatické potvrzení objednávky, kde slevu 20% ještě neuvidíte. Ta bude uplatněna až při fakturaci. Pokud zvolíte platbu předem, vyčkejte – Vaši objednávku zpracujeme a pošleme mailem novou fakturu s 20% slevou. Pokud by některý objednaný titul nebyl skladem, budeme Vás tedy před zaplacením informovat.
Re:
No, myslím že se má načíst až v potvrzení objednávky, proto je tu upozornění, aby v případě platby předem na účet zákazník počkal na výslednou částku v potvrzení objednávky, které přijde mailem.
Re: Re:
nejsem si úplně jistá, protože v potvrzení objednávky mi přišla běžná suma, tj. 10%, takže čekám, že dobírka přijde na menší sumu,než je potvrzení objednávky, tak schválně
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.