Mohl by mi někdo napsat jaký je rozdíl mezi MAKE SURE a ASSURE? Děkuji!
Re:
MAKE SURE – ujistit se, že
ASSURE – zajistit
Komentáře k článku: Use of English 70c (revision)
Mohl by mi někdo napsat jaký je rozdíl mezi MAKE SURE a ASSURE? Děkuji!
Re:
MAKE SURE – ujistit se, že
ASSURE – zajistit
Chtel bych se zeptat proc je pred PREGNANT ANGELINA JOLIE urcity clen. Chvili jsem googlil a nasel sem pouze A PREGNANT ANGELINA JOLIE (i kdyz ani to moc nechapu evokuje mi to jako ze by tam tech Angelin mohlo byt vice ) No a ja bych tam zadny clen nenapsal. Predem dekuji za trpelivost.
Chtel bych se zeptat proc je pred PREGNANT ANGELINA JOLIE urcity clen. Chvili jsem googlil a nasel sem pouze A PREGNANT ANGELINA JOLIE (i kdyz ani to moc nechapu evokuje mi to jako ze by tam tech Angelin mohlo byt vice ) No a ja bych tam zadny clen nenapsal. Predem dekuji za trpelivost.
Re:
Jakto, THE PREGNANT ANGELINA JOLIE má na googlu cca 2500 hitů.
Samotná ANGELINA samozřejmě čeln mít nebude, když k ní ale přidáme přídavné jméno PREGNANT, je to skutečnost, o které lidi vědí (tedy bylo to v době, kdy je těhotná), proto se před ní přidal určitý člen. Jakoby si vezmete, že Angelina Jolie je sexy, krásná, bohatá, někdy byla taky mladá, jednou bude stará a asi i ošklivá… atd. My si z výčtu vybíráme Angelinu TU TĚHOTNOU.
Re:
Jakto, THE PREGNANT ANGELINA JOLIE má na googlu cca 2500 hitů.
Samotná ANGELINA samozřejmě čeln mít nebude, když k ní ale přidáme přídavné jméno PREGNANT, je to skutečnost, o které lidi vědí (tedy bylo to v době, kdy je těhotná), proto se před ní přidal určitý člen. Jakoby si vezmete, že Angelina Jolie je sexy, krásná, bohatá, někdy byla taky mladá, jednou bude stará a asi i ošklivá… atd. My si z výčtu vybíráme Angelinu TU TĚHOTNOU.
Re: Re:
Jsou tedy mozne vsechny tri moznosti?
PREGNANT ANGELINA JOLIE
A PREGNANT ANGELINA JOLIE
THE PREGNANT ANGELINA JOLIE
Je v tom nejaky rozdil nebo zalezi jen na preferencich mluvciho?
Re: Re:
Jsou tedy mozne vsechny tri moznosti?
PREGNANT ANGELINA JOLIE
A PREGNANT ANGELINA JOLIE
THE PREGNANT ANGELINA JOLIE
Je v tom nejaky rozdil nebo zalezi jen na preferencich mluvciho?
Re: Re: Re:
No, záleží asi na tom,jak v které větě. Určitě si dovedu představit použití kterékoliv varianty.
KOnečne 100. ďakujem za super testy.
Joooo snad poprvý za 100%! To fakt umí pozvednout náladu
No jo, rok 2008, Isaac Mendez, Heroes… Kdo by si to nepamatoval.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.